nlc.hu
Család

Teljesen felépülhet a szikláról lezuhanó kutya

Frank, a csodakutya: lezuhant a szikláról, de túlélte

Egy nyúlnak eredt utána, nagy baj lett belőle, de minden jó, ha a vége jó.

Több mint 30 méter magasról zuhant a mélybe az ötéves Frank, akit egy helyi horgász talált meg egy sziklán heverve az angliai Cayton-öbölben. A kutya ugyan túlélte a zuhanást, de sajnos eltört a mellső és a hátsó lába is, illetve néhány foga is odalett, de természetesen gazdái örülnek annak, hogy nem történt nagyobb baj.

Stewart Wragg beszámolója szerint kutyája akkor bucskázott le a sziklán, amikor e nyúl nyomába eredt. Bármennyire szeretett volna, Wragg nem tudott azonnal kedvence segítségére sietni, ugyanis nem vezetett le közvetlenül út a partnak arra a részére, ahol szegény Frank feküdt, kénytelen volt kerülni. Szerencsére éppen arrafelé keresett egy megfelelő helyet a horgászáshoz Chris Gorman, aki nmeghallotta, hogyan nyöszörög szegény Frank. Azonnal fel is hívta az állatvédelmi szolgálatot, majd a karjába kapta az állatot, hogy biztonságosabb helyre szállítsa. 

Az állatvédelmi szolgálat embere azonnal egy közeli állatorvoshoz szállította a sérült kutyát, és persze azonnal jelentette az illetékeseknél az esetet, hátha idővel jelentkezik az eb gazdája. És szerencsére így is lett, Franket ugyan meg kellett műteni, de már otthon lábadozik, és a szakemberek szerint hamarosan kutya baja se lesz.

(via Blikk/YorkMix)

Kutya állatorvosnál

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

Csodakutyák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top