nlc.hu
Család

Kutyakölyköket mentettek olasz rendőrök

Leállították a forgalmat, hogy kimentsék az autópályáról a kutyakölyköket az olasz rendőrök

A kutyakölykök a leálló sávból rohantak a száguldó autók közé.

Az autópálya-rendőrség járőrei néhány nappal ezelőtt két kutyakölyköt mentettek ki az olaszországi A1-es autópálya dübörgő forgalmából, Fabro pihenőhely közelében – írja az autoszektor.hu.

Leállították a forgalmat, hogy kimentsék az autópályáról a kutyakölyköket az olasz rendőrök

megmentett kölykök. Fotó: NotizieSarde Facebook

A járőrök arra lettek figyelmesek, hogy a pár hetes kiskutyák a leállósávból rohannak be a száguldó autók közé.

A rendőrök először lelassították, majd leállították a forgalmat, és összeszedték a kutyakölyköket, akik ekkorra már az úttest közepére keveredtek. A rendőröknek sajnos két kutyát sikerült megmenteniük, ugyanabból az alomból három kiskutya elpusztult. Őket már korábban elcsapták a száguldó autósok – írja az ANSA olasz hírügynökség.Másnap ugyanabból az alomból egy újabb kiskutyust találtak, körülbelül ugyanott, ahol az előző napi kettőt.

A megmentett kiskutyákat a közlekedési rendőrség irodájába vitték, és miután a rendőrök megetették őket, egy állatorvos gondozásába, onnan pedig befogadó családokhoz kerülnek.

A rendőrök most az autópálya kamerák felvételei alapján alarják kideríteni, hogy a kiskutyák véletlenül kerültek az autópályára vagy valaki kirakta őket, életveszélybe sodorva az autósokat is.

Salvataggio estremo in autostrada 🦸 Orvieto, 3 cuccioli abbandonati, 🐶🐶🐶 corrono disperati e in preda al panico sull'...

Közzétette: NotizieSarde – 2021. május 6., csütörtök

Még több szerencsés megmenekülés

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top