nlc.hu
Család

Ugyanazzal a betűvel kezdődik 16 gyermekük neve

16 gyermekük született, és mindenkinek ugyanazzal a betűvel kezdődik a neve

A Hernandez szülők nem szakítottak a családi hagyománnyal 15 gyermek után sem, bár kicsit főtt a fejük, hogy újszülött kisfiúknak milyen nevet adjanak.

A  39 éves Patty Hernandez nemrég adott életet tizenhatodik gyermekének, és ahogyan testvéreinek is, a kisfiúnak is C-betűvel kezdődik a neve. Igaz, saját bevallásuk szerint a szülőknek most nem volt könnyű dolguk, de szerencsére a Clayton név még szabad volt, így nem volt akadálya annak, hogy folytassák a családi hagyományt, aminek az ihletője az gyerekek édesapja, Carlos, az ő tiszteletére kezdődik ugyanis mindenkinek C-vel a neve a gyerekek közül, írja a Mirror.

Az édesanya elmondta, a legutóbbi terhessége volt az eddigi legnehezebb, de ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy további gyerekeket vállaljon. „Tudom, hogy néhányan nem értenek velünk egyet, szoktunk kapni negatív kommenteket az interneten, de számunkra igazi áldás, hogy ennyi gyermekünk van” – nyilatkozta Patty Hernandez, aki hozzátette, egészen addig, míg nem szült, maga sem gondolta volna, hogy nagycsaládos anyuka lesz.

Ugyan egy ekkora családot eltartani nem olcsó mulatság, de a házaspár takarítói vállalkozása szerencsére elég jól megy ahhoz, hogy ki tudják fizetni a számláikat, és remélik, hogy legidősebb gyermekük, a 13 éves Carlos Jr. hamarosan besegíthet a családi cégnél. 

Az, hogy ilyen ekkorára nőtt a család, az annak is köszönhető, hogy három ikerpár is született: Carla és Caitlyn 10 éves, Calvin és Catherine 6 éves, Caleb és Caroline pedig hároméves. Ami a többi testvért illeti: Christopher 11 éves, Cristian 9 éves, Celeste 8 éves, Cristina 7 éves, Carol 4 éves, Camilla 2 éves, Charlotte és Crystal pedig a két legkisebb Clayton mellett.

baba

Fotó: Pixabay

Élet nagycsaládban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top