nlc.hu
Család

Hajvágást követelt a barátnőjétől a menyasszony

„Vágasd le a hajad, mert szebb, mint az enyém” – kérte barátnőjétől az érzéketlen menyasszony az esküvő előtt

A menyasszony azt követelte az egyik barátnőjétől, hogy vágassa le a haját, mert túl jól néz ki, és mindenki rá fog figyelni.
Menyasszony

Egy esküvőre meghívást kapni általában megtiszteltetésnek számít, de amikor a meghívó mellé valaki egy parancsot, sőt fenyegetést kap a menyasszonytól, annak senki sem örülne.

Egy esküvőre hivatalos nő a Redditen fakadt ki, hogy a lagzira készülő barátnője ráparancsolt: vágassa le a szép, hosszú haját, mert ez az ő napja, és nem szeretné, hogy más ellopja tőle a show-t.

„Hosszú, szőke hajam van nagyon jó állapotban. Évekig tartott, mire megtanultam, hogyan ápoljam, hogy a legjobb formáját mutassa, és így nézzen ki. Alapvetően sok időt, fáradságot és pénzt áldoztam rá. Most a barátnőm, akinek majdnem ugyanolyan színű a haja, mint az enyém, de rövid és rosszabb állapotú, azt kérte tőlem, hogy az esküvőre vágassam le a hajam, vagy legalább festessem be”

 

– írta az esküvőre meghívott nő.

Azt is írta, hogy a menyasszony szerint ha egymás közelében állnak majd az esküvői fotókon, ő rosszul fog kinézni. Ezért ha nem változtat a haján a barátnő, kihúzzák a meghívottak listájáról. A csalódott nő ezután feltette a kérdést, hogy ki a hülye ebben a szituációban: ő vagy a menyasszony?

A kommentelők elég egyértelműen foglaltak állást, mindenki kiakadt a menyaszörny követelésén. „A hajad a tiéd, és senkinek sincs joga azt követelni, hogy változtasd meg” – foglalta össze a lényeget az egyik hozzászóló.

(Mirror)

Még több esküvői balhé az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top