nlc.hu
Család

Hajléktalan egy budapesti hotelnél

Járókelők keltek egy hajléktalan férfi védelmére Budapesten

Egy hotel beugrójába akart behúzódni, de konfliktusba keveredett az őrökkel a hajléktalan férfi.
Hajléktalan

Járókelők próbáltak megvédeni egy hajléktalant, aki konfliktusba keveredett egy fővárosi hotel biztonsági őreivel szerda este – számolt be az RTL Híradó.

A férfi kutyájával az épület egyik beugrójába húzódott be a szakadó esőben. Szerinte az őrök el akarták küldeni, és miután nem hagyta magát, őt és a kutyáját is lefújták egy maró spray-vel. Azt is mondta, hogy szétdobálták a holmiját, a kutyát pedig rugdosták.

A Párisi Udvar Hotel szerint az őrök el akarták küldeni a férfit az épület elől, de nem ment. Azt írták, hogy a kutya a csomagokat elrántva elszabadult, megharapta az egyik őrt, további két kollégájukkal pedig agresszívan viselkedett. Szerintük ők igyekeztek elhárítani a támadást és megszüntetni a veszélyes helyzetet.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi alsó végtagi lágyrész-sérülést szenvedett, és sebellátás után a baleseti osztályra szállították. A rendőrség a hajléktalan férfi ellen indít eljárást szabálysértés miatt.

Így is lehet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top