nlc.hu
Család

Nembináris karakter a Madagaszkár sorozatban

A Pride alkalmából nembináris karakter tűnik fel a Madagaszkár rajzfilmsorozatban

A nembináris állat egy okapi lesz, aki a Broadway nembináris sztárja, Ezra Menas hangján szólalhat meg az animációs sorozatban.

A Madagascar: A Little Wild animációs sorozat harmadik évada csütörtökön komoly meglepetésre készül. Bemutatkozik ugyanis egy új karakter, Odee Elliott, az okapi, aki az első nembináris figura lesz a rajzfilmsorozat történetében. A karakter a Whatever Float You Float című epizódban lesz először látható – hozta nyilvánosságra a hírt az Entertainment Weekly.

Jobb szélen Elliot, az okapi (fotó: DreamWorks/Hulu/Entertainment Weekly)

Jobb szélen Elliot, az okapi (fotó: DreamWorks/Hulu/Entertainment Weekly)

Az epizódban az állatok a nagy Állat Büszkeség Parádéra (Animal Pride Parade) készülnek, ahol a jól ismert hősökkel tart Elliott, az okapi is. Nem véletlen, hogy pont egy Broadway sztárt kértek fel az okapi szinkronhangjának, ugyanis a karakter dalra is fakad, és a Be Proud (Légy büszke!) című dalt énekli majd el. Az epizód üzenete, hogy mindannyian legyünk büszkék arra, akik vagyunk. Ezra Menas nagyon büszke arra, hogy részt vehetett az epizód megszületésében. Elmondása szerint ha gyerekkorában valami hasonlót láthatott volna egy animációs filmben, az nagyon sokat jelentett volna neki, kevésbé érezte volna magát magányosnak. Odee karaktere, és az, ahogyan a barátai viselkednek vele, jó példát mutat – vélekedik. A Madagaszkár sorozat Ezra Menas első szinkronmunkája. A Whatever Float You Float című epizód Amerikában a Hulu streaming szolgáltató kínálatában lesz látható. Arról nincs információnk, hogy hazánkban bemutatják-e valamilyen formában. A nembináris identitásokról részletes magyarázatot a Transzvanilla oldalán találsz.

A Pride-ról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top