Egy héttel az esküvő után derült ki, hogy megcsalta a férje: a nő egy kis kreativitással elérte, hogy továbbra is szeresse az esküvői fotóit

Á.K. | 2021. Május 29.
Az esküvői fotózás drága mulatság, így nem csoda, ha fáj, amikor egy megcsalás miatt nem nézhetünk örömmel vissza rájuk. Ezen próbált változtatni @quinlanalexandra, és ezt be is mutatta a TikTokon.

Nem engedem, hogy az esküvői fotóim a kukába kerüljenek

Ezzel a szöveggel osztotta meg kissé átalakított képeit  @quinlanalexandra felhasználó a TikTokon, miután egy héttel az álomesküvő után kiderült, hogy a férje megcsalta őt, méghozzá nemcsak egy nővel – írja a Yahoo Lifestyle.

@quinlanalexandra azonban a történtek ellenére szereti az esküvői fotóit, így egy kreatív megoldással elérte, hogy a jövőben is rájuk tudjon nézni: a férje arcának helyére a kedvenc sztárjai arcát Photoshopolta, például Zac Efront és Harry Stylest. Így máris jobb az összhatás: többen, akik kitörölték a saját esküvői képeiket a szakítás után, az ötletet látva azonnal megbánták, hogy így tettek.  A 23 éves nő férje úgy bukott le, hogy véletlenül neki küldött el egy üzenetet, amit nem kellett volna. Amikor a nő kérdőre vonta, a férje tagadta a vádakat, ám az üzenetváltásaiba belenézve gyorsan kiderült, hogy több nővel is viszonya volt. Ennek ellenére @quinlanalexandra nem bánja a vele töltött időt, mert végig különlegesnek érezte magát mellette. Bár volt benne némi gyanú, igazán komoly jelét egyszer sem látta a megcsalásnak, és végig boldog volt a kapcsolatban, amíg tartott.

Kreatív esküvői fotók az nlc-n:

Exit mobile version