Életmód

Halott vőlegényével készültek esküvői fotók a menyasszonyról

Ragaszkodott hozzá, hogy elhunyt szerelme is rajta legyen a fényképeken, így a fotós rámontírozta a halott vőlegényt.

Debbie Gerlach vőlegénye 9 hónappal az esküvő előtt, februárban halt meg egy tragikus motorbalesetben. A menyasszony azonban nem hagyta, hogy ne készüljenek közös esküvői fotók a szerelmével.

Néhány hónapja felvette a menyasszonyi ruháját, kiment egy esküvői fotóssal az arizonai sivatagba, hogy egyedül pózoljon a kamerának. Kristie Fonseca fotós pedig a lány mellé photoshoppolta az elhunyt vőlegényt, Randy Zimmermant.

Fotó: Facebook/Debbie Gerlach

Az elkészült képeket Debbie a tervezett esküvőjük napján, november 11-én kiposztolta a Facebookra, és azonnal terjedni kezdett a neten. Eddig több mint 161 ezer megosztásnál és 314 ezer reakciónál jár a rendhagyó esküvői fotóalbum.

A menyasszony úgy állt modellt, mintha a vőlegénye is mellette lenne, a fotós pedig félig áttetsző módon montírozta mellé Randyt. Készült olyan kép, amelyen a vőlegény a kezét fogja, egy másikon megpuszilja a kedvesét, de olyan is, amelyen Randy egy motoron ül, menyasszonya pedig az urnáját tartja a kezében.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top