Életmód

Kiborult a menyasszony, vékonyabbra photoshopolták őket az eljegyzési képen

A menyasszony szerint a fotós nemcsak őt, de a vőlegényét is engedély nélkül „szépítette meg”. Fejenként több mint 10 kilóval tűnnek kevesebbnek.

„Nem azért fizettem neki, hogy viccet csináljon belőlünk” – nyilatkozta a Daily Mail című brit bulvárlapnak Katie Liepold, az a csalódott ohiói menyasszony, aki a közelmúltban csúnya összetűzésbe keveredett egy helyi fotóssal. A fiatal nő a lapnak elmondta, a szóban forgó esküvői fotós, Linda Silvestri csomagját, amelynek egy jegyesfotózás is a része volt, a közelgő esküvőjükre rendelték meg.

A jegyesfotózásra nem igazán volt szükségünk, de úgy voltunk vele, ha már a megrendelt csomaghoz tartozik, bevállaljuk. Így legalább az esküvőnkre is gyakorolhatunk egy kicsit.” A menyasszony szerint a fotózáson minden a legnagyobb rendben ment: beszélgettek, viccelődtek, sztorizgattak a fotósnak, aki közben elkészítette a képeket is. Szám szerint 30-at.

menyasszony fotó esküvő photoshop

Kép forrása: Katie Liepold/Facebook

„Miután átküldte a képeket, akkor döbbentünk rá, hogy baj van. Linda elég furcsa szögekből fotózott minket, volt egy-két kép, ami konkrétan homályos volt, és egy olyan, amin vékonyabbra photoshopolt minket a vőlegényemmel, holott ilyesmit egyáltalán nem kértünk tőle.” Katie azonnal felhívta Lindát, aki azt javasolta neki, hogy ha nem tetszenek a képei, inkább fújják le az esküvői fotózást is. Katie végül belement, de szerette volna visszakapni a 150 dolláros foglalót, ám Linda nem volt hajlandó visszafizetni.

„Azzal védekezett, hogy ő már elvégezte a munka egy részért, így a foglaló is jár neki” – mondja Katie, aki röviddel a telefonbeszélgetés után talált rá egy zárt Facebook-csoportban Linda kirohanására, ahol minősíthetetlen stílusban írt róluk. „Mikor láttam, miket írt, úgy döntöttem, nyilvánosságra hozom a történetünket, hogy más menyasszonyok is tanuljanak az esetből, és még csak véletlenül se bízzák életük nagy napját erre a fotósra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top