Életmód

Az esküvőjén kérték meg ikertestvére kezét, így reagált a menyasszony

A fiatal nő nagyon aggódott, hogy „elterelte a figyelmet” a nővéréről.

Mivel a legtöbb esküvőre hosszú hónapokon, esetenként éveken keresztül készül a jegyespár, a legtöbben nagyon nem szeretnék, hogy a nagy napon valaki elterelje róluk a figyelmet. Pedig épp ez történt Jacqueline Longmannel: alighogy véget ért a ceremónia, a násznép előtt kérték meg az ikertestvére kezét.

Bár a legtöbben örök haragot fogadnának egy ilyen akció után, a 34 éves brit menyasszony valójában be volt avatva a lánykérésbe, sőt ő maga javasolta, hogy rögtön a szertartás után sort kerítsenek rá, még a fotózás előtt. Elmondása szerint kifejezetten örült az ötletnek, hiszen ikernővérével nagyon közel állnak egymáshoz, és gyakorlatilag mindent együtt csinálnak.

Jacqueline egyedül amiatt aggódott, hogy mi lesz, ha a testvére esetleg nemet mond:

Egy adott ponton felmerült bennem, hogy ha nemet mond, az tényleg tönkreteheti az esküvőmet. De mélyen tudtam, hogy igent mond, és hála istennek, igazam volt!

– idézi őt a Yahoo.

A lánykérés után egyébként a testvérben, Gemmában is felmerült, hogy esetleg rosszul vette ki magát a lánykérés, ezért oda is ment a nővéréhez bocsánatot kérni. Ekkor derült ki számára, hogy az egész családja tudott már a dologról, ami meglepte, mivel a nővérével mindent elmondanak egymásnak.

Twin steals the limelight on sister's wedding by getting engaged

Jacqueline had just walked down the aisle and exchanged vows when her twin's partner dropped to one knee to pop the question.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top