Életmód

A menyasszony bátyja viselte az esküvői ruhát

A vőlegény pillantása megfizethetetlen.

Az esküvő nemcsak életünk egyik legfontosabb eseménye, hanem a legstresszesebb is. Ezzel tisztában volt Heidi Zherelyev, akit kedvese, Val Zherelyev 5 év együttélés után vett el. A nagy napon a vőlegény idegessége a tetőfokára hágott az esküvői fotózáskor, a fotós pedig megüzente a még öltözködő Heidinek, hogy Val szörnyen feszült.

Erre a menyasszony kitalálta, hogy egy csínnyel feldobja kedvese hangulatát és az esküvői fotózást. Beöltöztette a bátyját, Ericet egy régi esküvői ruhába, aztán kiküldte a vőlegényhez „az első pillantásos” fotók elkészítéséhez, azaz amikor a vőlegény először pillantja meg esküvő ruhában az aráját.

Eric szép lassan közeledett Valhoz. Amikor a vőlegény megfordult, hogy megnézze a menyasszonyát, igencsak meglepődött. Amikor pedig „magához tért” a sokkból, jót nevetett és vevő volt egy vicces, közös fotózásra a menyasszonyként domborító Erickel.

Megdöbbent, amikor helyettem Ericet látta esküvői ruhában. Szerencsére remek humora van, szeretünk jókat nevetni a családomban, és Val tökéletesen közénk illik. Egyből vevő volt a poénra és azt követő vicces fotózásra” – árulta el Heidi.

Eric és Val – Forrás: KevinChole Photography

Nichole Cline esküvői fotós is imádta a szokatlan jelenetet. „Amikor a telefonban elmondta Heidi, hogy mire készül, nagyon izgatott lettem, hogy egyáltalán nem lesz szokványos az első pillanat fotózás. Soha nem fényképeztem még ilyen csínyt, könnyen lehet, hogy trend lesz ebből. Biztos vagyok abban, hogy nem utoljára fotóztam ilyet” – mondta Nicole.  

Heidi és Val – Forrás: KevinChole Photography

Heidi utólag elárulta, miért öltöztette be a bátyját: „18 éves koromban meghalt az apám, a két fiútestvérem, Carson és Eric mindig mellettem volt. Carson vezette le az esküvői szertartást, és azt szerettem volna, ha Ericnek is különleges szerep jut a nagy napon.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top