Szabadidő

Tönkretették az esküvői fotót a jógások, akik nem voltak hajlandóak elmozdulni a háttérből

Óriási vita lett a dologból a Facebookon. Szerinted kinek van igaza?

Komoly vitát generált a Facebookon egy fotó, amelyet egy melbourne-i parkban lőttek. A fényképen az látható, ahogyan egy fiatal párról esküvői fotókat készítenek, miközben a háttérben egy másik pár akrojógázik. A fénykép készítője szerint a jógások nem voltak hajlandóak elmozdulni a háttérből, így tönkretették az ifjú pár fotóit 0 írja a Daily Mail.

Úgy tűnik, egyszerűen muszáj volt az esküvői fotó hátterében pózolniuk. Ráadásul amint végeztek a fotókkal, ők is elmentek. Elég nagy szemétség volt ez a részükről, bár ők voltak ott először

– írta a kép készítője a Facebookon.

Facebook

Nem mindenki értett azonban egyet vele. A közösségi oldalon nagyon megoszlottak a vélemények arról, hogy kinek is volt igaza. Sokan azt írták, hogy mivel közterületről volt szó, a jógásoknak egyáltalán nem kellett volna arrébb menniük. Mások egyenesen azt írták, hogy az ifjú pár is arrébb mehetett volna, hogy máshol fotózzák őket.

Többen voltak azonban azok, akik elfogadhatatlannak találták a jógások viselkedését. Szerintük hiába van szó közterületről, udvariasság is létezik a világon, és nyugodtan abbahagyhatták volna a jógát addig, amíg elkészülnek a fényképek. Az eredeti poszt szerzője szerint ráadásul az ifjú pár éppen a háttér és a kedvező fényviszonyok miatt választotta ezt a helyet.

Ti mit gondoltok erről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top