Életmód

Idegesítette az esküvői fotózás, zavartalanul folytatta a napozást

Az ismeretlen napozó nő nem volt hajlandó arrébb menni az esküvői fotózás kedvéért, úgyhogy most ő is rajta van a képeken.

Mark Ling és Mandy Cripwell szombaton házasodtak össze az angliai Torquayben. Az esküvői fotózáshoz a családdal együtt lementek a közeli tengerpartra. Van ott egy szép, kőből emelt szaletli, az előtt sorakoztak fel a fotóhoz. Napozott a közelben egy ismeretlen nő is, akit megkértek, hogy menjen arrébb, amíg tart a fotózás. Nem ment.

Előbb a férj előző házasságából származó fia kérte meg a nőt, hogy menjen arrébb, de akkor a nő alvást színlelt. Később az ifjú pár sofőrje is odament hozzá, akkor kelletlenül mégis kiment a képből, de a cuccait jól látható helyen ott hagyta.

Hősünk, a napozó nő (forrás: SWNS)

A feleség undoknak és tiszteletlennek nevezte az ismeretlen nőt, mi viszont meg tudjuk érteni őt, mert nem kedveljük különösebben az esküvői fotózásokat, a magányos, pihentető, zavartalan napozásnak viszont feltétlen hívei vagyunk. (Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top