nlc.hu
Család

Kigyulladt Csomor Csilla színházi társulatának kisbusza

Kiégett Csomor Csilla társulatának kisbusza az M7-esen, a lángokból mentették a holmikat

Csomor Csilla is tagja annak a társulatnak, amelynek a busza vasárnap kigyulladt az M7-esen.
Kigyulladt kisbusz

Vasárnap hajnalban egy színházi társulat az előadásukról tartott hazafelé az M7-es autópályán. A Kőröshegyi völgyhídon jártak, amikor a jármű motortere elkezdett füstölni, majd a kisbusz kigyulladt, és rövid időn belül teljesen kiégett.

A Magyar Közút kamerái rögzítették a drámai pillanatokat, a felvételeken látszik, hogy amíg lehetett, próbáltak minden értéket menteni a járműből.

A Blikk úgy tudja, hogy egy szerbiai magyar színház, a Magyar Kanizsai Udvari Színház társulatának a díszleteket és jelmezeket szállító busza gyulladt ki. Zalaegerszegen voltak előadáson, és hazafelé tartottak. A lap szerint mindannyian jól vannak.

Ennek a társulatnak a tagja Csomor Csilla, a Barátok közt egykori sztárja, ő volt a zalaegerszegi előadás főszereplője. A színésznő már nem volt a közelben, amikor a baleset történt, a műszaki kollégák utaztak a járműben.

Csomor Csilla megdöbbent, hogy ilyesmi megtörténhetett, de nagyon hálás a sorsnak, hogy nem lett semmi bajuk a kollégáinak, és nagyon büszke rájuk, hogy kimentettek mindent buszból, beleértve az ő jelmezeit is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top