nlc.hu
Család

Életmentő műtétre vár a kilencéves motoros kisfiú

Kilencéves motorost kellett újraéleszteni

A balesetben érintett másik gyerek sérülés nélkül megúszta az ütközést.

Egy másik gyerekkel ütközött össze egy monori motocross-pályán egy kilencéves kisfiú, akit mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani – számolt be a Tények

A tévécsatorna műsora rámutatott, hogy ebben a sportágban nem ritka, hogy a gyerekek már nagyon fiatalon elkezdik, van olyan motocrossos, aki már 5 éves korában motorra ül. 

Tíz percig küzdöttek a kilencéves motoros életéért

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A kisfiú az édesapjával volt ott a pályán, amikor a baleset történt. A Tényeknek nyilatkozott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki elmondta, hogy a gyerekért esetkocsi és mentőhelikopter is kiszállt, ahol tíz percig küzdöttek a gyerek életéért. Végül az újraélesztés sikeres volt, a kisfiút azonban így is életveszélyes állapotban vitték kórházba, jelenleg is életmentő műtétekre vár. 

A balesetben érintett másik gyerek nem sérült meg, saját lábán távozott a helyszínről. A Tények kereste a motocross-pálya tulajdonosát is, de ő nem nyilatkozott az esetről.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top