Család
Szponzorált tartalom

Lupa Beach: sport minden mennyiségben (X)

Nem kell órákat utazni, hogy egy hamisítatlan tengerparti környezetben élvezzük a nyár örömeit. Budapest tengerpartja, a Lupa beach az aktív pihenőknek is számos lehetőséget kínál.

 A Lupán sorjáznak a vízi-és beachsportok, profi sportpályákkal a fehér homokon, legyen az strand röplabda, kézilabda vagy foci, de a szabadtéri edzőterem vagy a techball asztalok is kipróbálhatók. Már május eleje óta működik az európai szinten is kiemelkedő wakeboard centrum, de ha a kristálytiszta vízbe vágyunk, lehet  – mások mellett – a víz alatt búvárkodni, vagy a víz felszínén SUP-olni, vitorlázni, szörfözni, evezni és még hosszasan sorolhatnánk.

Lupa Beach: sport minden mennyiségben (X)Tavaly a szezon után készült el az új Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút, amely egy új és közvetlen megközelítési lehetőséget nyitott meg a tóhoz. Az elmúlt hónapokban már a legkedveltebb és legforgalmasabb hazai kerékpáros útvonallá vált a Szentendre és Budapest közti szakasz. Miután sokszáz méteren keresztül közvetlen a tó a kerítése mellett haladnak el a biciklisták, a Lupa-tó üzemeltetői kerékpárbarát szolgáltatásokkal is tovább újítanak az idén. Egyrészt bejáratot nyitottak egy – hozzá csatlakozó belső – kerékpárutat is kiépítve az Eurovelo felől, ahol ingyenesen lehet a biciklivel bejutni egész a vízparton található bringás-büféig. Itt árnyékolt kerékpártárolóval, szervízponttal, mosdóval és kulacstöltési lehetőséggel várják a megpihenni vágyókat. Ha valakinek strandolni is támad kedve vagy eleve a Lupa volt a célja, akkor az Öböl Strand partján található bringás büfében rögtön meg is válthatja a belépőjegyét a Lupa-tó minkét strandjára, ahová védettségi igazolvány nélkül is be lehet jönni. www.lupabeach.com

Lupa Beach: sport minden mennyiségben (X)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top