nlc.hu
Család

Lánykérés a Hungaroringen:

Különleges lánykérés: a Hungaroringen kérte meg barátnője kezét, Vettel volt a tanú – fotók

Erre az évfordulóra sokáig emlékezni fog a fiatal pár.

Koronczi Dániel és Matyó Veronika négy éve találkozott a Hungaroringen egy autogramosztáson, az idei évforduló pedig igazán különlegesre sikeredett, Koronczi Dániel ugyanis megkérte barátnője kezét.

Mivel a boxutca-látogatás az idén a világjárvány miatt elmaradt, a helyszín a Hungaroring főbejárata volt, de a meglepetés tökéletesen sikerült, Matyó Veronika nem sejtett semmit, még akkor sem fogott gyanút, amikor a repülőtéren összefutottak közös kedvencükkel, Sebastian Vettellel és barátja egy borítékot csúsztatott a versenyző kezébe azzal, hogy ha lehet, még csütörtökön olvassa el. Később kiderült, hogy egy meghívót rejtett a boríték a lánykérésre – számolt be a lánykérésről a Hungaroring.

Vettel pedig eleget tett a meghívásnak, igaz, egy hajszállal, de lemaradt az igenről. „Nem arról volt szó, hogy fél nyolc?” – kérdezte Vettel mosolyogva, miután elektromos rollerrel megérkezett a lánykérés helyszínére majd egy kézzel írott levelet nyújtott át az ifjú párnak, amelyben jókívánságait vetette papírra.

(via Tények)

lánykérés

Fotó: Pexels/Burst

Még több különleges lánykérés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top