Család

Az ALDI már felkészült az iskolakezdésre (x)

Az tanévkezdéshez szükséges felszerelések összeválogatása nem halasztható szeptemberig. Már a nyári szünet alatt el kell kezdenünk megvásárolni az iskolai eszközöket; utána kell járnunk az áhított tolltartónak, pótolnunk kell az elkallódott színeseket, be kell szereznünk a technikaóra nélkülözhetetlen kellékeit, és a kinőtt tornaruha, tornacipő, az edzésen viselt sportruházat is cserére szorul.

Az ALDI már felkészült az iskolakezdésre (x)
A feladat gigászinak tűnhet, de szerencsére az ALDI-ban mindezt stresszmentesen megoldhatjuk. A megszokottan kiváló minőségű és ár-érték arányú termékek között válogathatunk, és nemcsak a tanuláshoz feltétlenül szükséges, előírt tanszereket gyűjthetjük be egy helyről, hanem mindenféle kiegészítővel tehetjük még vonzóbbá csemetéink számára a tanévkezdést.

Az ALDI már felkészült az iskolakezdésre (x)
A kedvenc iskolatáska, tolltartó, tornazsák és vidám mintájú füzet kiválasztásán túl, gyermekeink, unokáink iskolai életét számos egyéb praktikus aprósággal tehetjük még örömtelibbé, színesebbé. A különféle uzsonnásdobozok mellett színes mappák, hobbikellékek között is válogathatunk. A tisztasági csomaghoz is minden elérhető az ALDI-ban, és a sokféle kiszerelésben kapható széles termékskálából nemcsak a gyerekeknek szánt egyéni csomagokat állíthatjuk össze, hanem a közösség, az osztály közös készleteit is egyszerűen feltölthetjük. Ugyanilyen könnyen beszerezhetjük az ALDI-ban a szakkörökhöz nélkülözhetetlen kellékeket; legyen szó különféle rajztömbökről, festékekről, ecsetekről, az ALDI kínálatában biztosan megtaláljuk az adott életkornak megfelelő eszközöket. Így az egész család számára örömteli lehet a készülődés az iskolakezdésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top