nlc.hu
Család

Kocsikat húz el a fogával Sinka Zsolt kislánya, a 10 éves Dotti

Sinka Zsolt kislánya édesapja nyomába lépett, kocsikat húz el a fogával a 10 éves Dotti

A világhírű magyar erőművész, Sinka Zsolt 10 éves lánya is autókat húz el a fogával, most pedig egy világrekordra készül.
Sinka Zsolt erősember

Sinka-Korsós Dotti még csak 10 éves, de már képes a szájával, pontosabban a fogaival több tonnás autókat elhúzni. Volt kitől örökölnie a kirobbanó erejét, ugyanis az édesapja a világ egyik legerősebb embere, Sinka Zsolt.

A Tények riportja szerint a család már évek óta az Egyesült Arab Emírségekben él, mert ott nemcsak imádják, hanem támogatják is ezt a sportágat és az ehhez hasonló erőnléti sportokat is. Sinkáék ott valódi szupersztároknak számítanak.

A család most hazajött, mert Dotti itthon szeretne egy világrekordot beállítani: elsőként a világon, 10 éves kislányként csaknem 5 tonnát vonszolna el a fogaival.

Eközben édesapja sem pihen, Zsolt is újabb rekordra készül: az év végén a világ legnagyobb utasszállító repülőgépét, az Airbus A380-ast szeretné elhúzni. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy az emírségekben érvényben lévő karanténszabályok miatt meg kell elégednie egy kisebb repülővel, igaz, annak is 273 tonna a súlya.

(Kiemelt kép: Instagram/popeystrong)

Erősemberek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top