nlc.hu
Család

Az M7-es buszbaleset sérültjei közül heten már elhagyhatták a kórházat

M7-es buszbaleset: hét sérültet már hazaengedtek

A tragédiának nyolc halottja és 48 sebesültje volt.

Nyolc sérültet vittek a mentők a veszprémi kórházba az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál vasárnap hajnalban történt buszbaleset sérültjei közül, de hetet már haza is engedtek – hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában hétfőn.

Az M1 helyszíni információi szerint hétfőn már csak egy súlyos sérültet ápoltak a veszprémi kórházban, akinek a combcsontja törött el, és az orvosok azonnal megoperálták.

Hazaengedték az M7-es buszbaleset hét sérültjét

Tűzoltók dolgoznak az M7-es autópályán balesetet szenvedett busz műszaki mentésén (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt buszbalesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek meg.

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a mentésben 17 Fejér megyei és a környező megyékből küldött egységük vett részt. Az M1 korábbi információi szerint a Veszprémben ellátott nyolc ember mellett Siófokra tizenegy, Székesfehérvárra húsz sérültet vittek, a többieket Budapestre szállították.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top