nlc.hu
Család

Ezer születésnapi üdvözletet is kaphat ez a 101. éves úr

Megható: hétszáz üdvözlőlapot kapott 101. születésnapjára egy megözvegyült úr

Jacket idén nem tudja meglátogatni lánya, de ismerősei egy különleges ajándékkal készültek.

Jack Annall idén ünnepli 101. születésnapját, sajnos lánya, Mary most nem tudja meglátogatni a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások miatt, ezért annak a yorkshire-i idős otthonnak a vezetője, ahol most az idős úr él, kitalált egy nagyon különleges meglepetést.

„Tudtam, hogy szomorú amiatt, hogy nem láthatja a lányát, és gondolkozni kezdtem, mit tehetnénk azért, hogy jobb kedvre derítsük. Úgy döntöttem, hogy a közösség segítségét fogom kérni” – nyilatkozta 32 éves Vicky Gudgin, aki először az otthonban dolgozókat és az ott lakókat kérte meg arra, hogy írjanak Jacknek üdvözlőlapokat, de miután a közösségi oldalon is megjelent egy felhívás, egyre többen csatlakoztak a szívmelengető kezdeményezéshez, eddig 700 lap érkezett meg, de még több száz kedves üzenet van úton, írja a Metro.

„Jack egy csodálatos ember, és nagyon szeretnénk, ha ez a nap különleges lenne számára. Őt ismerve, nem szeretne nagy bulit, de gondoltam, jó lenne, ha kapna néhány üdvözlőlapot” – tette hozzá Gudgin.

Az idős úr születésnapjára persze mással is készülnek, egy fúvószenekar koncertjén is részt vehet majd, meglátogatja majd a polgármester, és mivel korábban a brit légierőnél szolgált, tőlük is várhatók majd látogatók.

születésnap

Fotó: Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top