Család

Nyaralás jó net nélkül? Kizárt! (x)

Elmennél-e vakációzni olyan szállásra, ahol nem tudod megnézni, milyen látnivalók, programok vannak a környéken? Ha megfelelő internet hiányában nem tölt be egy Youtube-videó, vagy nem tudod berakni kedvenc zenéidet a Spotify-ról? A többség aligha döntene így.

Egyre inkább alapelvárás a nyaralóknál a jó netkapcsolat – a Telekom és a Szallas.hu friss, júliusi felmérése szerint. Az 1000 fő megkérdezésével készült reprezentatív kutatás alapján szállásfoglalás során a magyar nyaralók túlnyomó többsége (87%) számára fontos szempont a megfelelő internethozzáférés. Olyannyira, hogy minden második embernél szállásfoglalás során kizáró ok, ha nincs jó minőségű netkapcsolat. A válaszadók 84 százaléka azonosul azzal az állítással, hogy „A jó minőségű internet mára olyan alapszolgáltatás kell, hogy legyen egy szálláshelyen, mint a kényelmes ágy vagy a tiszta fürdőszoba”, míg 70 százaléka számára a nyaraláson ugyanolyan fontos a jó internet, mint a hétköznapokban. A megbízható nettel kapcsolatos elvárások egyre magasabbak, hiszen 2020-ban még csak a megkérdezettek 38%-a nyilatkozott úgy, hogy szóba sem jöhet olyan szállás, ahol ez nem áll rendelkezésre. A Telekom és a Szallas.hu együttműködésének köszönhetően az utazók már csupán néhány kattintással, gyorsan és egyszerűen rászűrhetnek a Telekom gigaerős vezetékes internettel felszerelt szálláshelyekre az ország legnépszerűbb hazai szállásközvetítő portálján – ezzel is megkönnyítve számukra a döntést.

HomeOffice, ZuHause, Garten, unterwegs

HomeOffice, ZuHause, Garten, unterwegs

A Telekom nem csak a vendégigényekkel van tisztában, hanem azzal is, hogy a mostani járványveszélyes, bizonytalan időszakban a szállásadók nehezen vállalnak hosszabb elköteleződést. Ezért olyan megoldást kínál nekik, amely egyszerre szolgálja a nyaralók elvárásainak teljesítését és a saját üzleti biztonságukat. A kizárólag szállásadók számára elérhető és szeptember végéig tartó ajánlat keretében az Üzleti Net csomagokra most elég csak féléves időszakra hűségidőt vállalniuk, így is a kétéves csomag kedvezményes havidíjáért kapják a vezetékes internetszolgáltatást, akár új megrendelés, akár csomagváltás esetén.

HomeOffice, ZuHause, Garten, unterwegs

HomeOffice, ZuHause, Garten, unterwegs

„A felmérés világosan rámutatott az idegenforgalomban és a turizmusban tapasztalható nethasználati tendenciákra: egyre fontosabb a jó minőségű netkapcsolat, és mind többen keresnek rá a gigaerős internetre, bízva a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen magas színvonalú internetszolgáltatásban. A Telekomnak digitális szolgáltatóként arra is figyelnie kell, hogy ajánlatai összhangban legyenek azzal a környezettel, amelyben üzleti felhasználói a szolgáltatásaikat nyújtják. A most felajánlott kedvezmény egyaránt előnyös a vendégek és a szálláshely-szolgáltatók számára: előbbieknek a nyaralás során sem kell nélkülözniük a digitális világ tüneményeit, az utóbbiaknak pedig a kedvező árú internet eléréséhez nem szükséges olyan hosszú távú elköteleződést vállalniuk, amelyet a jelen helyzetben nem éreznének biztonságosnak” – nyilatkozta Nyiri Mária, a Telekom KKV szegmensének kommunikációs vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top