nlc.hu
Család

Az egyik sofőr édesanyja a busztragédia egyik áldozata

Tragédia az M7-esen: az egyik sofőr édesanyja is a buszon utazott

Egy ismerős szerint félő, hogy a férfi sose tudja majd feldolgozni a történteket.

Nyolc ember vesztette életét abban a szörnyű buszbalesetben, ami vasárnap hajnalban történt az M7-esen. Az elhunytak között van az egyik buszsofőr 70 éves édesanyja is. A férfi születésnapi ajándéknak szánta az utat, édesanyja ugyanis szerette volna látni a tengert, írja a Bors.

„Úgy hallottuk, hogy ő találta meg az anyukáját, akkor már nem élt. Azóta is csak zokogni tudunk. Félünk, sosem fogja feldolgozni a történteket. Nagyon szerették egymást az anyukájával” – nyilatkozta egy ismerős a lapnak. 

Az egyik utas beszámolója szerint, mikor a baleset történt, a férfi éppen az ajtó melletti ülésen pihent. „Kirepült a szélvédőn, számára is rejtély, hogy élhette túl.  Amikor a sokkos állapotban lévő sofőr hátrament a buszhoz, akkor szembesült azzal, hogy az édesanyja nincs többé… És meghalt a volán mögött a váltótársa is. Azt mondta, maga sem értette, hogy élhette túl a szörnyű tragédiát, ami elragadta tőle azt édesanyját” – mondta a Nap híre oldalnak. 

baleset

Járművek az M7-es autópálya felüljáróján a hajnalban balesetet szenvedett autóbusz mentése közben Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én (Fotó:
MTI / Vasvári Tamás)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top