nlc.hu
Család

Tragédia: 2 éves ikerpár zuhant ki a tizedíkről

Románia: kiesett egy ikerpár a tizedik emeletről

Az édesanya – állítása szerint – a tragédia pillanatában a lakás másik szobájában takarított.
rendőrség, sziréna

Tragikus hírt közölt a Maszol: Kiesett egy kétéves és egy hónapos ikerpár Ploieşti egyik tízemeletes tömbházának a legfelső emeletéről szerda este.

A hatóságokat este fél kilenckor értesítették a 112-es sürgősségi számon, hogy két gyermek, egy kislány és egy kisfiú kizuhant az egyik tömbház tizedik emeletéről, és a járdára estek. Az édesanya – állítása szerint – a tragédia pillanatában a lakás másik szobájában takarított. Ezt cáfolják azok a hírek, miszerint az anya a tragédia közben a legnagyobb közösségi oldalon éppen élővideózott a másik szobában, és még akkor sem hagyta abba, amikor hallotta, hogy a tömbház előtt szirénáznak a mentők. Csak akkor lépett ki a bejelentkezésből, amikor a rendőrök az ajtón kopogtattak.

https://nlc.hu/ezvan/20210113/csodaval-hataros-modon-tulelte-a-30-meteres-zuhanast-egy-lany-szegeden/

A két kisgyermek egy, az ablak közelében található asztalra mászhatott fel, onnan pedig az ablakpárkányra, így zuhant ki először a kislány, majd körülbelül két perccel később a kisfiú is. A hatóságokat a lépcsőházba éppen belépni akaró szomszédok, az eset szemtanúi értesítették. 

A helyszínre siető mentős csapatok megpróbálták újraéleszteni kisgyermekeket, de nem jártak sikerrel. A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával.

(Maszol.ro)

Fotó: Pexels

Otthon is veszélyben lehetnek a gyerekek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top