nlc.hu
Család

Gyűjtés az agysorvadásban szenvedő nemesdédi kisfiúnak

Terápiára gyűjtenek az agysorvadásban szenvedő kisfiú családjának

Példátlan összefogással épül újjá a nemesdédi család otthona, most pedig az agysorvadásban szenvedő kisfiú terápiájára gyűjtenek.
Segítség

Nikoletta egyedül neveli a 10 éves Larinát, a 7 éves Hannát és a 2 éves Hunort. A kisfiú agysorvadásban szenved, ami tovább nehezíti a Somogy megyei Nemesdéden élő család mindennapjait. Ráadásul nemrégiben a házuk 10-15 méteres tartófalazata összedőlt, az épület lakhatatlanná vált – írja a Blikk.

A család jelenleg egy kis szobában lakik Nikoletta édesanyjánál. Februárban kértek segítséget az emberektől, és alig telt el pár hét, rengeteg élelmiszert, tisztasági csomagot kaptak, ügyüket pedig Móring József Attila országgyűlési képviselő is felkarolta. Neki köszönhetően szeptemberben elkezdődhet a házuk újraépítése. Ha minden jól megy, a karácsonyt már ott töltheti a család.

Az édesanya legnagyobb álma azonban az, hogy Hunor részt vehessen egy egyéves intenzív terápián a solymári Borsóházban. Szerinte értelmében és fizikailag is sokat fejlődhetne, és ez az egyetlen reményük, hogy a kisfiú ne essen vissza egy vegetatív állapotba.

Az intenzív terápia másfél millió forintba kerülne, eddig erre 45 ezer forintot sikerült összegyűjteni. Nikolettáék nagyon remélik, hogy együtt ezt az akadályt is sikerül legyőzniük.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top