nlc.hu
Család

Haláleset egy coloradói szellemvasúton

Meghalt egy kislány egy extrém szellemvasúton

Nem tudni, mi történt, a munkatársak nem tudták megmenteni a kislányt.
Szellemvasút

Nem tudni, pontosan hogy, de meghalt egy hatéves kislány egy coloradói kalandpark szellemvasútjánírja a Szeretlek, Magyarország. Glenwood Caverns Adventure Park Haunted Mine Drop nevű látványossága a világ első szellemvasútja, amely szinte szabadesésben a mélybe zuhan, konkrétan 33 métert, miután meghallgattak egy-két horrorsztorit az elátkozott bányáról. A kislány családjával együtt érkezett a magát az Egyesült Államok egyetlen hegycsúcsra épült kalandparkjaként meghatározó létesítménybe, ahol több attrakciót magassághoz és súlyhoz kötnek.A gyerek halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok, a részletekre a napokban történő boncolás adhat választ. A halottkém közleménye szerint a park alkalmazottai azonnal elsősegélynyújtásban részesítették a kislányt, amíg a tűzoltók a helyszínre nem értek. Ekkor állapították meg a halál beálltát. A park honlapján részvétét fejezte ki az elhunyt gyerek családjának, egyúttal jelezték, hogy szerdáig zárva tartanak.

A Glenwood Caverns Adventure Park 1999-ben nyitott meg, családi vállalkozásként üzemel Coloradóban. A kalandparknak 12 attrakciója, köztük 3 hullámvasútja van. Az elátkozott bányáról szóló szellemvasút 2017 óta várja a látogatókat.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top