nlc.hu
Család

Részletek a dunakeszi tragédiáról

Dunakeszi tragédia: megszólalt a volt párját és gyermeküket meggyilkoló férfi édesanyja

Nem tudja, képes lesz-e megbocsátani a fiának.

Szörnyű tragédia történt vasárnap Dunakeszin, egy férfi lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket, majd öngyilkos lett, a helyszínre kiérkező rendőrök már csak a holttesteket találták meg. Lapértesülések szerint a férfi a láthatásról hozta vissza a kisfiút, ezután végzett a két nővel és gyermekével.

A család egyik ismerőse szerint az apát soha nem engedték be a lakásba, mindig az utcán adta át fiukat az édesanyjának, most is ott kezdtek vitatkozni, hogy ezt a gyermek ne hallja, beküldték őt a házba. „Nem voltak köztük szép beszélgetések. Hogy most mi történhetett? B. agya egyszerűen elborult. Vasárnap este 7 órára kellett volna a kapcsolattartásról hazahoznia Maxit, de több órát késett. Én nem voltam itt, de Melinda több sms-t is küldött nekem ezzel kapcsolatban” – nyilatkozta Borsnak a meggyilkolt édesanya új párja, aki Facebookon értesült arról, hogy Dunakeszin mi történt. „ Amikor megtudtam, hogy Melindáéknál történt ez a szörnyűség, azonnal iderohantam. Az utolsó pillanatig reménykedtem abban, hogy valaki életben lesz. Bár nem engedtek be a helyszínre, amikor megláttam, tudtam, hogy amit itt találok, borzalmas lesz.” Gyanúja szerint a kisfiú elmondhatta apjának, hogy új férfi van édesanyja életében, és emiatt kezdhetett ámokfutásba. 

A lap utolérte a férfi édesanyját is. „Egyelőre azt sem tudom, hogy mire gondoljak! Nem megy! A barátaim és a családom állnak mellettem!” – nyilatkozta az asszony, aki egyelőre nem tudja, képes lesz-e megbocsátani a fiának.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

 

Dunakeszi tragédia

Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt (Fotó:
MTI/Mihádák Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top