nlc.hu
Család

Robert Irwin, a Krokodilvadász fia

A 17 éves Robert Irwin tiszta apja, megszólalásig hasonlít a Krokodilvadászra

Megdöbbentő a hasonlóság Robert Irwin és az elhunyt krokodilvadász, Steve Irwin között.
Robert Irwin

Már 15 év eltelt azóta, hogy a legendás krokodilvadász, Steve Irwin tragikus körülmények között meghalt, ám az ausztrál természetvédő öröksége tovább él. Özvegye, Terri, a lánya, Bindi és fia, Robert továbbra is kitartóan dolgozik az állatokért az Australia Zooban.

A krokodilvadász 23 éves lánya már családot alapított, idén márciusban született meg a kislánya.

Robert Irwin csupán 2 éves volt, amikor édesapja 2006-ban meghalt egy tüskés rája szúrásától. Azóta fiatal felnőtt lett belőle, 17 évesen pedig apja nyomdokaiba lépett, életét a természetvédelemnek és az állatok jogaiért való küzdelemnek szentelte.

De nem csak a természet iránti szeretet az egyetlen, amelyben Robert hasonlít az édesapjára. A kommentelők azonnal kiszúrták, mennyire hasonlít a krokodilvadászra. Főleg, miután egy koalás fotóval emlékezett meg az édesapjáról: 

„Egyik fényképen sem hasonlítottál még ennyire az édesapádra” – írta az egyik hozzászóló, egy másik szerint pedig édesapja benne él tovább.

(Kiemelt kép: Instagram/Robert Irwin)

Ők is nagyon hasonlítanak az apjukra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top