Család

Úgy érzed, a világ összefogott ellened? (X)

Természetes segítség, hogy kiszabadulj zaklatott elméd börtönéből!

Az olyan elhúzódó élethelyzetekben, mint ez a járvány is, igen nehéz kikapcsolnunk elménk nyugtalan kattogását.
A félelmek ellen vívott belső harc gyakran nem megoldást, csak még több feszültséget teremt.

Úgy érzed, a világ összefogott ellened? (X)

Idegpróbáló járványhelyzet

Már a második éve érzem úgy, hogy felbolydult az életünk. Tudom, ezzel nem vagyok egyedül. A nagyfiam gimnazista, tavaly gyakorlatilag az egész tanévben otthon tanult, mert online oktatás folyt az iskolában. A kislányom ugyan még csak második osztályos, de rendszerint hazaküldték az egész osztályt, ha valaki beteg lett. Az iskola most újraindult, remélhetőleg a normális kerékvágásban… de meddig lesz ez így? Őket, és engem is megvisel ez a bizonytalanság, amivel mondhatni egyedül kell megküzdenem, mert a férjemet alig látom a munkahelyén lévő átszervezések miatt, ráadásul sokáig félő volt, hogy elveszíti az állását. Kihagytam valamit? Hát persze: miközben egyedül kell vinnem a háztartást, és segítenem a gyerekeknek a tanulásban, és persze én is dolgozom. Amit régen pár óra alatt megoldottam, most akár napokat is igénybe vehet.

Az elme börtönében

Az egyre fokozódó szorongásomon és nyugtalanságomon sajnos a jól bevált módszerem, a meditáció sem segített. Az eddig meleg otthonom egyre inkább tűnt börtönnek, de leginkább a folyamatosan zakatoló, kattogó és nyugtalan elmém jelentette a csapdát, amiből sehogyan sem tudtam kiszabadulni. Ez így nem mehet tovább, gondoltam, és barátnőm tanácsára kipróbáltam az Nr. 5. Kalium phosphoricum D6 Schüssler sót, amely az agy energiaforrásaként, természetes nyugtatóként, szorongásoldóként alkalmazható. Ha kimerült, fáradékony vagyok, hánykolódom az ágyban, vagy úgy érzem, az egész világot nekem kell a hátamon cipelnem, azonnali segítségként alkalmazom a Kalium phosphoricum D6-ot. Naponta 3×1 tablettát másfél liter buborékmentes vízben oldva kortyolgatok el napközben, egy három hónapos kúra keretében.

Szerencsére most már biztosnak tűnik a férjem helyzete az irodában, és a gyerekek is egyre önállóbban tanulnak otthon. Bár a világunk egyelőre sokat nem változott, rájöttem, hogy a körülményektől független békét csak belülről tudom megteremteni. Ehhez csodálatos társam a Schüssler só, amely igazi kulcs a szabadsághoz elmém börtönéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top