Család
Szponzorált tartalom

Mesélő Muzsika, élmény az egész családnak (X)

A Filharmónia Magyarország Mesélő Muzsika bérlete a 2021/22-es évadban is különleges, három izgalmas koncertből álló zenei élményt nyújt az egész családnak. Lakner Tamás játékos elemek segítségével, fantasztikus stílusérzékkel moderálja a gyerekek nyelvére fordított komolyzenei produkciókat. Az első koncerten a Magyar Állami Operaház Zenekarától hallhatunk kis történeteket nagy zeneszerzőkről, de a Nemzeti Énekkar és a Szent István Filharmonikusok gyerekeknek szóló koncertjét se hagyjátok ki az évadban!  Jöjjön a család apraja-nagyja, éljétek át együtt ezeket a csodás zenei pillanatokat!

Mesélő Muzsika, élmény az egész családnak (X)

Ovi, suli után közös családi program a hétvégére? Klasszikus zenei program kicsiknek? Irány a Mesélő Muzsika, Budapest egyik legrangosabb családi bérlete!  

A nyitókoncerten, november 7-én a világ legjelentősebb zeneszerzőit hozza emberközelbe a Magyar Állami Operaház Zenekara gyermekkoruktól a csillagokig vezető úton. A szórakoztató, tanulságos történeteket természetesen nagyszerű muzsikákkal és a megszokott módon zenei játékokkal fűszerezve tálalják.

Mesélő Muzsika, élmény az egész családnak (X)

Az évad második koncertjén a Nemzeti Énekkar, Somos Csaba karnagy és Lakner Tamás megmutatják, Énekelni jó! Az emberi hang mindenki számára hozzáférhető hangszer, ráadásul semmi nem hat ránk olyan mélyen, mint az emberi hang. Mélyebben és erősebben, mint a hangszerek. De tudni kell, hogy más területek aktivizálódnak, ha hallgatjuk, vagy ha mi magunk adjuk ki a hangot, ha magunk teremtjük a zenét. Az éneklés öröme, a lélek öröme. A koncerten együtt énekelhettek az ország legjobb professzionális kórusával.

Mesélő Muzsika, élmény az egész családnak (X)

Mindennapi életünk tele van hangélményekkel: a természet hangjaival, zajokkal, zörejekkel, beszéddel, énekkel és persze sokféle zenével, amelyek számtalan játékra adnak lehetőséget. A bérlet zárókoncertjén játékos formában feltárjuk, hogy az akusztikus környezet hangjai hogyan hallhatók vissza a különböző zeneművekben, mely újfajta nyitottságot jelent a zene befogadására.

Jegyek és bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36 1 302 4961; budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon.

További információ a www.filharmonia.hu oldalon

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top