Kollányi Zsuzsi 3 gyerek mellett is igazi energiabomba

F.C. | 2021. December 04.
Így hangolja össze a zenei karriert az anyai teendőkkel az énekesnő.

Kollányi Zsuzsi 3 kisfiú büszke édesanyja. Anyai teendői mellett továbbra is aktívan építi zenei karrierjét, új dalokon dolgozik, amelyek közül egynek most legkisebb fia is részese volt.

Kollányi Zsuzsi és legkisebb fia, Bogdán – Forrás: Drága családom

Nemcsak a színpadon mozgósít elképesztő energiákat, de a mindennapokban is igazi energiabomba a háromgyermekes édesanya. Olykor a koncertjein is szoptató Kollányi Zsuzsi az anyai teendői mellett aktívan építi zenei karrierjét is. „A legkisebb fiam, Bogdán most múlt egy éves. Az ikrek már a 3. életévükön is túl vannak. Nagyon szerencsésnek érzem magam a családom miatt. Már csak azért is, mert legálisan rajonghatok – a férjem mellett – három másik férfiért, a kisfiaimért” – vallotta be a Drága családomban Kollányi Zsuzsi, aki olykor a stúdióba is magával viszi a legkisebb gyermeket.

Kollányi Zsuzsi és Emilio (középen) a stúdióban – Forrás: Drága családom

Bogdán elképesztően nyugodt természetű gyerek. Igaz már elkezdett jönni-menni, de még inkább úgy közlekedik, mint egy zombi. Békés, nagyon jó természetű gyerek, aki még nem szedi szét a stúdiót. Nem úgy, mint a testvérei, akiket már nem mernék így behozni, mert nagyon aktívak” – árulta el az énekesnő, aki a gyereknevelés kihívásait is remekül veszi. „Az egyik nyári akusztik koncertemen az ikrek felszaladtak a színpadra. Egy órán keresztül rohangáltak fel-alá. Egy ponton túl elengedtem a dolgot és csak mosolyogtam rajta. Ilyenek vagyunk mi, egy igazán mozgalmas nagy család” – tette hozzá Kollányi Zsuzsi, akinek fiai örökölték a muzikalitását. „Főleg Bálinton látom, hogy mennyire élvezi a zenét, de ugyanez igaz Bencére is. Voltak már zenekari próbákon és Bálint minden percét imádta. Magához ragadta a mikrofont és énekelt. Bogdán pedig amint zenét hall, táncolni kezd” – mondta az énekesnő, aki folyamatosan dolgozik az új dalain.

Olvass még Kollányi Zsuzsiról az nlc-n!

Exit mobile version