nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi ajándékvásárlás Kollányi Zsuzsinál és Béres Alexandránál

Így ússza meg a karácsonyt pazarlás nélkül Kollányi Zsuzsi és Béres Alexandra

A fitneszedző az árnál, az énekesnő a darabszámnál húzott határt.

A legtöbben már most, egy hónappal az ünnepek előtt elkezdték megvásárolni a meglepetéseket. Kérdés, vajon odafigyelnek-e a szülők arra, hogy határt húzzanak összegben és mennyiségben egyaránt. A Tények Plusz riportjából kiderült, hogyan vásárol ajándékot a gyerekeinek Béres Alexandra és Kollányi Zsuzsi.

Béres Alexandra elárulta, nem vásárol drága játékokat a lányainak karácsonyra, inkább sok apróságot szerez be, hogy sokáig tudjanak bontogatni a fa alatt. „Én inkább abban hiszek, hogy nem veszek nekik értékes dolgokat karácsonyra. Biztos, hogy nem kapnak például elektronikus kütyüt, hanem kis apróságokat, viszont azokat szeretem külön csomagolni. Mert nálunk úgy van a karácsonyi ajándékosztás, hogy odamegy az első, kivesz valamit a fa alól, megnézi, hogy ki van ráírva, és annak odaadja” – mesélte a kétgyermekes fitneszedző, akinek a családjánál a társasjáték a nagy favorit.

Béres Alexandra és Kollányi Zsuzsi

Béres Alexandra és Kollányi Zsuzsi  több szempontra is odafigyel a gyerekeiknek való ajándékvásárláskor – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Fotó: MTI / Balázs Attila // (j): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Kollányi Zsuzsi idén nemcsak az ajándékok összegét, de mennyiségét is csökkentette, miután tavaly karácsonykor a fa alól jó pár, szinte bontatlan ajándékot rakott fel a szekrény tetejére. „Próbálunk tudatosak lenni, mind gazdasági, mind környezeti oldalról, és nem akarunk felesleget termelni fölöslegesen. (…) Így is rengeteg játékuk van, mint minden kisgyereknek a 21. században, nem biztos, hogy érdemes egy bizonyos szint fölött vásárolni már” – árulta el a háromgyermekes énekesnő, aki a nagyszülőknek is megálljt parancsolt az ajándékvásárlásnál. „Megmondtuk nekik, hogy szigorúan csak ennyit, azt is én megveszem, és majd ők odaadják” – magyarázta Kollányi Zsuzsi, aki a kisgyerekei érdeklődési köreit is szem előtt tartja. „Próbálunk arra odafigyelni, hogy nekik az önálló érdeklődésük az micsoda, mert nagyon különbözőek, de ugyanakkor az van, hogy ha a másiknak van, ami neki nincs, akkor háború van” – tette hozzá.

Még több karácsony az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top