nlc.hu
Sztárok

Béres Alexandra a lányaival lazított

Béres Alexandra nagylánya ugyanolyan vagány, mint az anyukája

Nagyszerűen kihasználta a nyarat Béres Alexandra és a családja. Legutóbb a kislányaival az utolsó meleg nyári napokban közös programot szerveztek.

Béres Alexandra szívesen megállítaná az időt a nyáron, mert annyi új élménnyel gazdagodott. Nemrégiben tértek haza egy családi vakációról, amelyet az olasz tengerparton töltöttek. 

„Már teljesen más egy nyaralásunk, mint korábban –mesélte nekünk– Múlnak az évek és azt veszem észre, hogy már elmúlt a pösze, a cumizós, a csetlő-botló korszak, amit annyira szerettem és a lányaim nemsokára már kész nők lesznek. Ezért is örülök azoknak a pillanatoknak, amikor például a kicsi lányom, Flóra rajtam alszik el, mert még ilyen is van, én pedig ilyenkor csak figyelem őt és kiélvezem ezeket a pillanatokat. Úgy vagyok az idő múlásával, hogy még a bőröm alatt érzem, nehezen engedem el a  régi szép emlékeket, de azt is tudom, hogy minden nap egy újabb szülői szerepbe csöppenünk, ami nagyon izgalmas.”

Béres Alexandra a lányaival kihasználta az utolsó meleg napokat

Béres Alexandra a lányaival kihasználta az utolsó meleg napokat

Alexandra lányai is imádják a vízi sportokat, legyen szó SUP-ról vagy a vízi síelésről, és nem túl ijedősek. A mogyoródi Aquaparkban imádtak ugrálni is, vagy a gyors csúszdákon leszáguldani.

Béres Alexandra nagylánya ugyanolyan vagány, mint az anyukája

„Egy kicsit újra gyerek lehettem, amikor ugrálhattam, csúszdázhattam a lányokkal a menő  Aquaparkban, ahol legszívesebben nyomtam volna egy pause gombot.  A gyerekeim engem mindig a jelenbe rángatnak, szívesen ott ragadtam volna akár hosszabb időre is”– mesélte az ott töltött kalandról a fitneszbajnok anyuka.

Béres Alexandra nagylánya ugyanolyan vagány, mint az anyukája

Alexandra nagyobbik lánya a levegőben spárgázott, nem kérdés, kitől tanulta el ezeket a mutatványokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top