nlc.hu
TV-sztárok

Béres Alexandra nagylánya mindjárt kamasz

Béres Alexandra Olaszországban nyaralt: „Szeretem, amikor a kislányom rajtam alszik el”

Olaszországban nyaraltak a testvéréékkel, ami igazi kikapcsolódás volt számukra. Béres Alexandra számára fontos a családi összetartás, és az, hogy a lányai és a húga gyerekei testvérként szeressék egymást...

Régen sokat jártak külföldre, ám a koronavírus miatt Béres Alexandráék egy ideje nem hagyták el Magyarországot. Idén nyáron viszont a családdal felkerekedtek.

Mindannyian vágytunk egy kis lazításra, tengerpartra, sós levegőre – mondja Alexandra. – A húgom családjával ezért is indultunk útnak Lignanóba, mert imádjuk az olasz partokat, hangulatot, ízeket. Hatórás autóút volt az egész, hamar ott voltunk. A lányok már nagyok, élveztük az utazást. Sokat játszottunk az autóban, beszélgettünk. A nagylányom, Panna már tizenegy éves, most még bújós, de lassan kamaszodik.”

Béres Alexandra a kislányával (Fotó: Béres Alexandra)

Béres Alexandra a kislányával (Fotó: Béres Alexandra)

„Már teljesen más egy nyaralásunk, mint korábban – folytatja. – Múlnak az évek és azt veszem észre, hogy már elmúlt a pösze, a cumizós, a csetlő-botló korszak, amit annyira szerettem és a lányaim nemsokára már kész nők lesznek. Ezért is örülök azoknak a pillanatoknak, amikor például a kicsi lányom, Flóra rajtam alszik el, mert még ilyen is van, én pedig ilyenkor csak figyelem őt és kiélvezem ezeket a pillanatokat. Úgy vagyok az idő múlásával, hogy még a bőröm alatt érzem, nehezen engedem el a  régi szép emlékeket, de azt is tudom, hogy minden nap egy újabb szülői szerepbe csöppenünk, ami nagyon izgalmas.”

Béres Alexandra és a lányai is élvezték a fürdést

Béres Alexandra és a lányai is élvezték a fürdést (Fotó: Béres Alexandra) 

Szandi és családja jól kipihente magát az olasz nyaralás alatt. „A négy gyerek nagyon jókat játszott, pancsolt, kagylót gyűjtött, homokozott a parton, a húgom gyerekeivel teljesen össze vannak nőve. Olyanok, mintha testvérek lennének. Mi pedig úsztunk, napoztunk pihentünk a parton, és végre volt időm hosszabban is olvasni, állandó megszakítások nélkül, ami nem könnyű, amíg az embernek kicsik a gyerkőcei. Nagyon jól éreztük magunkat, a hazaérésünk után pedig újult erővel vágtam bele magam az online edzésekbe…”

Sztárok és a nyaralás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top