nlc.hu
Sztárok

Korda Györgyék dolgoznak ezen a nyáron

Képtelenek elutazni idén nyáron Korda Györgyék

A reptérre legfeljebb a Reptér című klip kedvéért jutnak el.
Korda György, Balázs Klári

Másfél évig nem állt színpadon a Korda György és Klárika, így anyagilag is megszenvedték a koronavírust.  Idén a magyar oltási politikának köszönhetően újraindultak a bulik és a Korda-házaspár is munkába áll, ezért külföldre sem utaznak – írja a Bors. A szokásos Alicante helyett itthon dolgoznak. „Annyi teendőnk van, hogy most nem tudtunk betervezni semmilyen utazást, de nem is panaszkodunk, mert erre vártunk, hogy legyen mit csinálni” – nyilatkozta a lapnak Gyuri bácsi, aki ennek ellenére nagyon várja már, hogy hamarosan repülőre ülhessen Klárikával, ám most a koncerteké a főszerep. „A nyár nem a pihenésről fog szólni. Szerencsére rengeteg felkérést kapunk a mai napig, mi pedig örömmel állunk színpadra. Jó látni, hogy szükség van ránk, és az emberek szeretik, amit csinálunk” – tette hozzá Klárika.

Legújabb projektje a 40 éves Reptér című dal klipjének újraforgatása, ezzel a Budapest Airportot népszerűsíti, amit megtiszteltetésként él meg Korda György. A videót negyven fős stábbal, két napon át forgatták a budapesti repülőtéren. A fő változás, hogy Klárika is megjelenik benne: önmagát alakítja.

Kiemelt kép: RTL Sajtóklub

Még több Korda György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top