nlc.hu
Sztárok

Az eredeti és az új Korda György Reptér klip

40 éves videoklipjét forgatta újra Korda György – mutatjuk az eredetit is!

A táncdal-istenség egyik legismertebb örökzöldjét korszerűsítette Korda György, aki a Reptér klipjét újra elkészítette.

Ma reggel óta tarol a neten Korda György újraforgatott klipje, amely az egyik legismertebb számának, a Reptér című dalához forgattak. 

A számhoz 1981-ben készült videoklip, amely szerencsére még a YouTube-on megtekinthető, komoly nosztalgiát ébreszthet azokban, akik a nyolcvanas években voltak olyan szerencsések, hogy Ferihegyről elrepülhettek valahová külföldre.

Íme az eredeti Korda György Reptér klip: 

Az új változat a Budapest Airport megbízásából készült, hogy így ünnepeljék meg a koronavírus miatti korlátozások feloldását. A Korda György X Budapest Airport: Reptér klipje az eredeti hangulatát idézi, természetesen hamisítatlan 2021-es stílusban.

40 éves klipjét forgatta újra Korda György

Korda György Reptér című számának újraforgatott klipjében (Fotó: Budapest Airport)

Az újrahangszerelt zene mellett a klip nézői a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megújult környezetébe is betekintést enged a nézőknek.

„Missziónknak éreztük az idén 40 éves klip újraforgatását, hiszen ez a dal – ha mondhatjuk – a repülőtér himnusza is egyben” – mondta Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója. „Nagyon megtisztelő, érzelmekkel teli és felemelő érzés volt Korda György művész úrral és Balázs Klári művésznővel dolgozni, és együtt új színeket, új dinamizmust és modernebb képi világot vinni ebbe a sokak által kedvelt dalba, ráadásul megújult repülőtéri környezetben. Az új klippel reméljük, végre búcsút inthetünk a másfél évig velünk élő utazási korlátozásoknak is, és nem csupán a már 71 éve minket szolgáló repülőteret köszönthetjük, hanem egyben a szabad utazás lehetőségét is.”

Még több repülés az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top