nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok iker gyermekkel

Magyar sztármamik, akik ikreknek adtak életet

Nemrég derült ki, hogy Rúzsa Magdi hármasikrekkel várandós. Jöjjenek, hát a magyar sztármamik, akik duplán néztek anyai örömök elé.

Ada

Nyolc héttel a kiírt időpont előtt, 23 évesen adott életet ikerfiainak Ada még 2006-ban.  A műsorvezető várandóssága az első pillanattól kezdve nem volt problémamentes, veszélyeztetett terhes volt. „Az első perctől fogva tudtam, hogy korábban fognak érkezni a babák, mint a kiírt időpont, de arra nem számítottam, hogy ennyire hamar” – nyilatkozta akkor. Az alig másfél kilós fiúk, Bálint és Bence szépen cseperedtek, ma pedig már kamaszok!

Ada ikerfiaival

Ada ikerfiaival 2019-ben. (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Baby Gabi

Baby Gabi ikrei 2016. szeptember 20-án jöttek világra, akik a Botond és a Bence nevet kapták. Természetes úton, mindössze néhány óra vajúdás után születtek. Az énekesnőnek két héttel a szülés előtt már be kellett feküdnie a kórházba, de komplikáció mentes volt a szülése. Az énekesnő akkor azt írta a közösségi oldalára, hogy a legnagyobb boldogságot érez, amikor leírhatja: megszülettek a szemük fényei. Botond 2900 grammal és 52 centivel, míg Bence 3100 grammal és 52 centivel jött a világra.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi 2018-ban adott életet ikerfiainak, ikerterhességét ameddig csak lehetett titkolta

„Édesanyám családjában több ikerterhesség volt, ezért számítottunk arra, hogy ez nálunk is bekövetkezhet. Attila pedig különösen örült ennek. Már korábban is sokszor hangoztatta, boldog lenne, ha rögtön két kisbabánk születne. Ezért szinte meg sem lepődtem, amikor az orvos már az első ultrahangvizsgálat alkalmával azt mondta, két fehér foltot lát a monitoron. Szinte felnevettem. Aztán persze, ahogy ez bizonyossá vált, jött az első kétségbeesés: hogyan fogom én ezt megoldani?” – mondta korábban a Storynak az énekesnő, aki veszélyeztetett terhes volt, ezért sem beszélt arról, hogy két babát vár.

Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte őt Bence. Ő már elég pici súllyal, 1140 grammal jött a világra. Azóta mindketten szépen cseperednek. Kollányi Zsuzsi ikreit IDE kattintva megnézheted.

Kozma Orsi

Kozma Orsi ikrei 2013. július 30-án születtek meg, énekesnő császármetszéssel hozta világra gyermekeit, akik az Anna és Sára nevet kapták. 

Az énekesnő és párja egyébként is két gyermeket szeretett volna, így Orsi külön örült annak, hogy duplán érkezett a boldogság. “Az összes barátnőm azt mondta, hogy milyen mázlista vagyok, hogy egyszerre letudom a kettőt. Mi egyébként is minimum két gyereket szerettünk volna, úgyhogy megvalósul ez az álmunk” – mesélte korábban Orsi az RTL Klub reggeli műsorában.

Még több sztárhír: 

 (Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top