Sztárok

Ada ikrei veszélyben voltak

Adának szívügye a Teleton. Nem véletlen, hiszen a VIVA népszerű műsorvezetőjének ikerfiai csaknem három évvel ezelőtt koraszülöttként jöttek a világra, és sokáig inkubátorban voltak.

Ada máig, ha belép egy kórházba, ezekkel az élményekkel találja szembe magát. Az ikrek azóta szerencsére már nagyok, és igazi rosszcsontok, de a történtekre, és arra a szerencsére, hogy most mindkét kisfiának örülhet, mindig emlékezni fog a műsorvezető.

Ada majdnem három évvel ezelőtt, januárban adott életet az ikerfiainak, de az anyává válás örömébe félelem vegyült. A fiatal műsorvezető babái ugyanis korábban jöttek a világra, kis súllyal, mindketten hetekig inkubátorban voltak.

 

– Az I. számú női klinikán és a János-kórházban voltunk a fiúkkal, és csak egy vizsgálatra mentünk át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára, de mindenki nagyon kedves volt velünk. Azóta voltam már ott forgatni a csatorna színeiben, és nagyon megérintett. Amikor a karomba vettem egy koraszülött kisbabát, el is sírtam magam. Eszembe jutott, hogy milyen picik voltak az enyémek, és mekkora szerencsénk van, hogy Bence és Bálint most vannak nekünk!

 

Ada és a VIVA szívügye szerencsére megérintette a fiatalokat is: a Teleton műsor adománygyűjtő vonalára rengeteg hívás érkezik mindennap. A fiatalok egy emberként segítenek, és minden eddiginél nagyobb aktivitást mutatnak: az elmúlt hetekben már jóval több mint másfél millió forint gyűlt össze a kis betegeknek. Tavaly ilyenkor – a Teleton-adás kezdete előtt – ez az összeg csak a töredéke volt a mostaninak, és az adakozók csak az élő műsor közben kaptak kedvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top