nlc.hu
Család

Shell matricagyűjtés

Indul a matricagyűjtés a Ferrari modellautókért – újra akciót hirdetett a Shell (x)

A nagy sikerű korábbi akciót megismételve a Shell még az idén ismét lehetőséget kínál, hogy hozzájussunk a benzinkútjain néhány gyönyörű, élethű Ferrari modellautóhoz. A legizgalmasabb ezekben a kis kocsikban az, hogy telefonról vezérelve akár komplett családi versenyeket is rendezhetünk velük!

Ha rajongója vagy a Ferrarinak és szereted az autós játékokat, a Shell kutakon beszerezhető modellek biztosan felcsigázzák majd a te fantáziád is. Ezek között ugyanis olyan különleges autócsodák kicsinyített másait találjuk, mint a Ferrari FXX-K Evo, amelyből a legendás maranellói gyár mindössze negyven darabot készített 2015 és 2017 között. Ennek a páratlan vezetési élményt nyújtó sportkocsinak csupán néhány szerencsés kiválasztott ülhet a volánja mögé, hiszen minden létező példány a Ferrari saját gondozásában áll. Az 1350 lóerős erőgép valamennyi paramétere annyira extrém, hogy közutakon meg sem jelenhet, és a versenypályákra is évente csupán néhány alkalommal gurul ki, hogy megcsillogtassa szemkápráztató szépségét és elképesztő erejét.

Különleges Ferrari modellek a Shell kutakon: FXX K EVO (fehér), 488 GTE AF CORSE #51 2019 (piros), SF1000 TUSCAN GP Ferrari 1000 (bordó), 488 CHALLENGE Evo (sárga)

Különleges Ferrari modellek a Shell kutakon: FXX K EVO (fehér), 488 GTE AF CORSE #51 2019 (piros), SF1000 TUSCAN GP Ferrari 1000 (bordó), 488 CHALLENGE Evo (sárga)

A márka szerelmeseinek szívét minden bizonnyal megdobogtatja az SF1000 TUSCAN GP Ferrari 1000 is, amely a versenyistálló 1000. nagydíja alkalmából pontosan azt a retró bordó árnyalatot kapta, amelyben a valaha tervezett első Ferrari, a Ferrari 125-ös pompázott.

Nem kevésbé különleges jármű a 488 GTE AF CORSE #51 2019 és a Challenge Evo modell sem. Előbbi a világ legrangosabb hosszú távú futamán, a híres Le Mans-i 24 órás versenyen hódította el 2019-ben az LM GTE osztályban a bajnoknak járó kupát, míg a 488 CHALLENGE Evo a Ferrari rövid sprintversenyeinek félelmetes sebességű részvevője.

Kezdődhet a családi autóverseny

A most megszerezhető gyönyörű modellek a gyűjtők és a versenyautós játékok rajongóinak érdeklődését egyaránt felkelthetik, hiszen a kocsik nem csak a vitrinben mutatnak jól, hanem a pályán is megállják a helyüket. A szépséges Ferrari modellek ugyanis Bluetooth kapcsolaton keresztül egy mobileszközről mozgásba is hozhatók és irányíthatók, így akár komplett házi bajnokságokat is rendezhetsz velük. Az eredeti, több száz lóerős versenygépekre minden részletükben megszólalásig hasonlító, gondos aprólékossággal kidolgozott modellekkel versenyezve átélheted családtagjaiddal vagy barátaiddal a versenypályák a minden izgalmát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így lehet a tied egy Ferrari modell

Ha szeretnéd megszerezni valamelyik Ferrari modellt, mindössze annyit kell tenned, hogy egy Shell kúton tankolsz vagy a shopban kávét illetve szélvédőmosó folyadékot vásárolsz.* Ha legalább 30 liter Shell V Powert tankolsz, akkor két matricát kapsz, ugyanennyi Shell FuelSave vagy Shell Autogas esetén pedig 1 matrica üti a markod. Szinén 1-1 matrica jár azért, ha egy kávét iszol a shopban vagy ha 2-4 literes szélvédőmosó folyadékot veszel. Összesen négy matricát kell csak összegyűjtened ahhoz, hogy kedvezményes áron, mindössze 2490 forintét hozzájuthass valamelyik gyönyörű Ferrari modellautóhoz.

Bokszutca élmény a ClubSmart tagoknak

A Shell törzsvásárlók egy olyan különleges kiegészítőt is megkaphatnak a modellautók mellé, amellyel még tökéletesebbé tehető versenyélmény. A ClubSmart tagok ugyanis megvásárolhatják a kiegészítő bokszutca szettet is, amellyel a családi futamok még izgalmasabbá tehetők.

A boxutca még tovább fokozza a versenyzés élményét

A bokszutca még tovább fokozza a versenyzés élményét

Február végéig tart az akció

A matricákkal a modellautók 2021. november 22 és 2022. február 27 között gyűjthetők be. Az akció ideje alatt naponta legfeljebb 28 matricát váltható be, a promóció pedig visszavonásig illetve a készlet erejéig érvényes.

Így működnek a távirányítású Ferrari modellautók

1. Olvasd be a csomagoláson található QR kódot!
2. Töltsd le az ingyenes Shell Racing Legends alkalmazást az APP STORE-ban vagy a GOOGLE PLAY-en!
3. Kapcsold be az autót, a mobileszközödön aktiváld a Bluetooth-t, majd csatlakoztasd a modellautót. Ezután már indulhat is a szédületes családi futam!

*A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek: shell.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top