nlc.hu
Család

Németh Kristóf és kisfia: mint két tojás

Németh Kristóf megmutatta, hogy gyerekként pont úgy nézett ki, mint a kisfia mostanság

Németh Kristóf tündéri fotót osztott meg kisfiáról, a kétéves Leventéről. Mellérakta a saját gyerekkori fotóját is, hogy mindenki láthassa, olyanok ők ketten, mint két tojás.
Németh Kristóf

Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb sorozatsztárja, Németh Kristóf le sem tagadhatná a gyerekét, Leventét, ugyanis pont ugyanúgy néz ki, mint ahogyan ő is kinézett kiskorában. A Keresztanyu színésze erről a Facebookon osztott meg egy fotót, amit kiszúrt a Blikk.

A „tiszta apja” és a „mint két tojás” kifejezések csak úgy repkedtek a kommentek között, és a színész követői ezúttal semmit sem reagáltak túl, hiszen tényleg nyilvánvalóan ez a helyzet áll fenn. Németh Kristóf és a felesége, Zita már négy éve vannak együtt, kisfiuk, Levente pedig már betöltötte a kétéves kort. A családnak nemrégiben elkészült a családi háza Szentendrén, ahol a színész előző házasságából született fia, Lóci is sok időt tölt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top