nlc.hu
Család

Emberrablással vádolta meg az iskolát egy brit anya

Nem engedték el hamarabb a gyerekét az iskolából, emberrablással vádolta meg őket

A szülő erőszakos viselkedése miatt távoltartási végzést rendeltek el ellene, és felfüggesztett börtönbüntetést is kapott.

Miután egy kisdiákot nem engedték el korábban az iskolából, egy brit anyuka felhívta a rendőrséget arra hivatkozva, hogy elrabolták a gyermekét. Az ügyben indult bírósági eljárás során kiderült, hogy tavaly novemberben egy családtag emailben arra kérte az iskolát, hogy délután három óra helyett a gyermeket engedjék el negyedórával korábban. Amikor Lucy England megérkezett az iskolához, kiderült, hogy meg kell várnia a három órát, ekkor értesítette a rendőrséget, írja a Mirror.

Rendőrautó

Fotó: Pixabay

Ezt követően a helyszínre küldtek egy rendőrtisztet, hogy rendezze a helyzetet a szülő és az intézmény két vezetője között, majd az édesanyát letartóztatták, most pedig ítélet is született az ügyében, az asszonyt kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték 18 hónapra felfüggesztve, illetve öt évre távoltartást rendeltek el, vagyis nem mehet az iskola igazgatójának közelébe. “Felhívni a rendőrséget és azt állítani, hogy az iskola elrabolta a gyermekét, borzalmas dolog volt” – mondta a bírónő Englandnek.

Erőszakos, nem megfelelő viselkedése miatt már korábban is életbe lépett egy távoltartási végzés, ám amikor tavasszal vásárlás közben összetalálkozott az iskola gazdasági igazgatójával, aki éppen férje és édesanyja társaságában vásárolt, újabb összetűzésre került sor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top