Család
Szponzorált tartalom

Neveljünk olvasókat! (X)

Legyen gyermeked a saját meséjének a hőse.

Mese Veled (X)

Egyedi, személyre szabott, névre szóló mesekönyveket készítünk, amelyben a gyermek a főhős, ő róla szól a mese. A megrendelés folyamán Te szabod személyre a főhős és a mellékszereplők karaktereit bőrszín, hajszín, szemszín, szemüveg, szeplő stb. tekintetében. Minden történet más és más, egyikben csak a főhős szerepel, másokban megjelenhetnek a szülők, testvérek, barátok, nagyszülők, vagy akár a kedvenc kutyusotok. A MeseVeled könyvek azonnal gyermeked kedvenc mesekönyvei lesznek.

Ezeket a meséket kizárólag nálunk találod meg. A történetek hazai kortárs írók tollából születtek, megtalálhatóak nálunk többek között Lackfi János, kizárólag a MeseVeled-nek írt meséi is.

Kínálatunkban jelenleg 10 egyedi mesekönyvet találhatsz, melyekből szinte mind létezik lány vagy fiú változat. Minden korosztálynak megtalálod a kedvencét, a legkisebbeknek ajánlott leporelló formában kinyitható vastaglapos babakönyvektől egészen a 10 éves korig ajánlott, saját maguk által olvasott mesekönyvekig. Szinte mindegyik mesekönyv elérhető idegen nyelven tanulók számára német vagy angol nyelven is.

Mese Veled (X)

– Választhatod a legkisebbeknek szóló leporellós mesekönyvünket fiúknak és lányoknak egyaránt.

– Választhatsz ovikezdő, óvodai felkészítő mesekönyvet fiúknak és lányoknak.

– Választhatod a betűkkel ismerkedő gyerkőcknek csupa nagybetűs változatú mesekönyvünket.

– Választhatod az ikreknek, testvéreknek, jó barátoknak szóló többszereplős mesekönyveinket, amelyben kedvenc kutyusotok is szerepelhet, hasonlóképpen fiúknak és lányoknak is.

Mese Veled (X)

 – Választhatod sárkányos, hős megmentős mesekönyvünket, vagy nagyszülő vigyázó jó éjt mesekönyveinket.

Több kiadványunk is készülőben van többek között testvér érkezik témakörben és klasszikus magyar népmese stílusban is. Napokon belül elérhető lesz új leporellós mesekönyvünk, amelyben gyermeked együtt süti meg első sütijét anyuval.

Kiváló ötletes, kreatív ajándék a közelgő húsvétra vagy keresztelőre, névnapra, születésnapra a gyermekek részére.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top