Család

Készüljünk együtt a húsvétra! (x)

A tavasz legjobban várt ünnepe a húsvét. Ilyenkor jut idő a családi programokra, lehet nagyokat kirándulni, együtt kézműveskedni, dekorációkat, ajándékokat készíteni, és ha van kedvünk, akkor közösen sütni-főzni az ünnepre.

Falatnyi meglepetések a nyuszitól

A húsvéti készülődés egyik legjobb része a csokinyuszik elrejtése. Nincs is nagyobb boldogság a gyerekek öröménél, ahogy a nyalánkságok előkerülnek a bokor tövéből, a lépcső zugából, és szépen gyűlik a húsvéti édesség-zsákmány a kosarakba. Az ALDI kiváló minőségű és kedvező árú húsvéti csokoládé- és cukorkakínálatában minden apró gyerekkézbe való édesség megtalálható; a csokitojások és csinos csokinyulak széles választékából könnyű kiválasztani az ajándéknak szánt finomságokat.

Készüljünk együtt a húsvétra! (x)

A locsolókról se feledkezzünk meg

Szép hagyománya van a húsvéti vendégjárásnak. A hétfőn érkező locsolók számára is legyen egy-egy kézzel festett tojásunk talonban, de csokoládétojással vagy egy-egy helyes csokinyúllal is várhatjuk a hozzánk érkezőket.

Készüljünk együtt a húsvétra! (x)

Húsvéti ünnepi asztal – nem kell mindent magunk sütnünk

Bár sokszor esünk ebbe a csapdába, a húsvét nem feltétlenül kell, hogy a folyamatos sütés-főzésről szóljon. Ha választanunk kell a konyhai teendők és a közös családi programok között, akkor érdemes az utóbbi mellett dönteni. Szerencsére az ALDI bőséges szezonális kínálatában minden megtalálható, amit csak az ünnepi asztal megkíván: számos péksütemény és kalács közül is választhatunk. Húsvétkor élvezzük az együtt töltött időt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top