nlc.hu
Család

16 éves lett Szandi legkisebb fia

Ilyen jóképű tini lett Szandi legkisebb fia, Csabi már 16 éves

Az énekesnő a közösségi oldalán köszöntötte fel a szülinapos fiát, aki mára helyes tini sráccá cseperedett.

Szandi legfiatalabb gyereke, Csabi kedden ünnepelte 16. születésnapját, az énekesnő megható sorokkal köszöntette fel a fiát. Egy elbűvölő gyermekkori képpel kívánt neki boldog születésnapot, a posztjában pedig friss fotót is mutatott az immár 16 éves Csabiról.

Szandi

Rohan az idő: a háromgyermekes Szandinak már a legkisebb gyereke is 16 éves (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Mint a képen is jól látszik, nagyon jóképű tini lett az ifjabb Bogdán Csaba:

„A világ legboldogabb Anyukája vagyok! Édes kisfiam! Hálás vagyok, hogy vagy nekünk, hogy ilyen vagy! A Te érkezéseddel igazi boldog nagycsalád lettünk! Köszönöm, hogy a Veled született bölcsességgel a nehezebb percekben is meg tudsz nyugtatni és képes vagy mindig mindenben a jót, a megoldást látni! Sokszor úgy érzem, mintha tanítani születtél volna közénk… A jó Isten éltessen sokáig egészségben, szeretetben! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és olyan életed legyen amilyet szeretnél!” – olvasható Szandi érzelmes posztjában.

(via)

Olvass még Szandiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top