nlc.hu
Család

Megtépte a kisfiú arcát a bébiszitter kutyája

Megtépte a kisfiú arcát a bébiszitter kutyája, és egy órán át nem hívtak hozzá segítséget

Az ötéves Liamet és kétéves húgát a bébiszitterre bízták a szülei. A nő férjének kutyája megtámadta a kisfiút, és olyan sérüléseket okozott az arcán, melyek gyógyulása akár évekbe telhet.

A 31 éves Tristin Pruitt és férje, a 33 éves Jeff Pruitt azzal kezdték a napjukat, hogy leadták ötéves fiukat, Liamet és kétéves lányukat, Knoxt a bébiszitternél kora reggel. Tristinnek ultrahang vizsgálatra volt időpontja, és a bébiszitterrel megbeszélték, hogy a fiút majd ők rakják fel az iskolabuszra, ami majd elviszi az oviba. A köztes időben a bébiszitter férje jó ötletnek tartotta, hogy bemutatja a gyerekeknek a férfi kutyáját. Az eb elszabadult és azonnal támadott, aminek csúnya eredménye lett: Liam arcának jobb fele feldagadt és vér borította ott, ahol a kutya megmarta. Jobb szeme vérzett, és kiterjedt műtétre szorult, arcát a kutya fogai szúrták ki, ajka és torka erősen sérült és vérzett – írja a Mirror.

Liam Pruitt

Az ötéves Liam Pruitt a kórházi ágyon (Fotó: Profimédia)

Az anyát a sürgősségi osztályról értesítette a bébiszitter a brutális kutyatámadásról. Mint kiderült, nyolc nővérre volt szükség ahhoz, megnyugtassák a fiút, és ki tudják tisztítani a sebeit. További három órába telt, mire a sebeket összevarrták és végeztek a plasztikai műtétekkel. Az Ohio állambeli kisfiú teljes gyógyulásához további plasztikai műtétekre, szteroidos és lézerkezelésekre lesz szükség. Mindezt ráadásul saját zsebből kell fizetniük, és csak a fájdalomcsillapításért tízezer dollár értékben kaptak a kórháztól számlát. Mivel ez balesetnek minősül, ahol van felelős fél, a szülők egyetlen vigasza az lehet, ha beperlik a bébiszittert és a férjét. Ha a bíróság mellettük dönt, akkor ők lesznek kénytelenek állni a brutális egészségügyi számlákat. Liam anyukája nagyon mérges volt magára, amiért nem kérdezte meg a bébiszitterét, van-e kutyája, ugyanis állítása szerint soha nem hagyta volna, hogy a gyerekeit kutya közelébe vigyék. Az anya utólag megtudta, hogy fiát majdnem egy órán át vérezve hagyták a padlón feküdni, amíg takarítottak – a bébiszitter orvosi tapasztalattal rendelkező sebésztechnikus, így biztosan tudta, hogy nagyon rossz a helyzet. Míg Liam a műtőasztalon feküdt, a bébiszitter és férje a Facebookon posztolt arról, milyen jól érzik épp magukat. A pont az i-re azonban az volt, hogy a kutyáról utólag kiderült: már két másik gyereket is megtámadt korábban, a bébiszitter férje mégis jó ötletnek gondolta, hogy ezek után újra gyerekek közelébe engedje. A fiú az eset óta komoly hangulatingadozásokban szenved, gyakran dobál dühében dolgokat és kezd el üvöltözni. A gyógyulás akár évekbe is telhet, ráadásul ezalatt kerülnie kell a napfényt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top