nlc.hu
Család

Lánykéréssel ért véget egy meccs Domoszlón

Videón, ahogy lánykéréssel ért véget egy meccs

Romantikus véget ért egy ötgólos vereséget szenvedett csapat focimeccse. Az eset Domoszlón történt.
Igent mondott a Bia a lánykérésre.

A meccset szomorúan nézte a lelátóról a hazaiak játékosa, Jobbik Gergő. A 25 éves labdarúgó nem léphetett pályára, mivel a többször műtött térde nem bírja a terhelést, emiatt be kellett fejeznie a pályafutását. 

Azonban Gergő így is emlékezetessé tette a vereséggel záródó meccset. Azt találta ki, hogy a domoszlói focisták bevonásával kéri meg a kedvese, Bibi Bia kezét.

A fiú a klubépület emeletéről vezette le a mit sem sejtő  lányt, majd amikor a duó leért a pálya szélére, Bia megláthatta, hogy az ex-csapattársak által tartott Hozzám jössz feleségül, Bia? feliratú táblát. A videóból kiderül, mi volt rá a lány válasza:

Hasonlóan kreatív lánykérés volt az is, amikor Kelsey Dunlapnak (aki ápolóként dolgozik) a többi kollégája azt mondta, siessen a kórház tetejére, a helikopterleszállóhoz, mert beteg érkezik. Az ápoló meg is ragadott egy hordágyat és az épület tetejére sietett, ám ott nem egy mentőhelikopter, hanem barátja, Jacob Young várta. Egy gyűrűvel. A romantikus lánykérésről videó is készül:

(HEOL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top