nlc.hu
Család

Illés Fanni nem mutogatja majd a gyerekét

Illés Fanni: „Nem fogom mutogatni a gyermekem!”

A paralimpikon úszónő őszintén mesélt magánéletéről, családjáról, párjáról és születendő kisbabájáról Rónai Egonnak.

Illés Fanni az eheti ATV Youtube csatornáján futó Húzós podcast vendége. Nemrég derült ki, hogy az úszónő anya lesz. Párjával, aki az edzője is egyben nemrég határozták el, hogy szeretnének közös gyermeket és a pici nagyon hamar meg is fogant.

„A családom, a párom és én sem féltem egyáltalán a várandósságtól, az orvosok jobban aggódtak. Tudtam, hogy nem genetikai eredetű, hogy végtaghiánnyal születtem. Kétszer ilyen azért nem szokott előfordulni. A vizsgálatok alapján egészséges a pici” – kezdte Fanni Rónai Egonnak.

A vőlegényével, Álmossal és a családtagjaival közös posztok alatt letiltotta a kommentelési lehetőséget. Azt mondja, nincs szüksége erre a fajta elismerésre, dicsérgetésekre. Álmossal régóta alkotnak egy párt, de a médiában csak a tokiói olimpia óta téma ez. Akkor érezte először úgy, hogy készen áll beszélni a magánéletéről. Viccesen azt mondta régen, hogy nem lesz feleség, mert gyűrűsujja sincs. Aztán menyasszony lett és mindig hordja is az ujján az eljegyzési gyűrűjét.

rónai egon és illés fanni

Fotó: ATV Húzós

A baba hirtelen jött, ez az első dolog Fanni életében, ami elsőre jól sikerült – mondja. Mindenki nagyon boldog volt a baba érkezése miatt, a család és a szövetség is egy emberként örült. Az anyukája segít majd neki a babával, amikor ő versenyre készül. Hamarosan Budapestre költözik a mama, de nem fog velük lakni. Úgy tervezik, hogy az édesanyja két évig lesz a fővárosban, amíg ő az olimpiára készül. Nagy tervei vannak, még nem tervezi abbahagyni a pályafutását, hiszen – állítása szerint – most ért be igazán, most van a csúcson.

Elárulta, a baba is jól érzi magát, ha az anyukája úszik. Napi másfél órát van a vízben, emellett erősít és kondizik. Az ízületeit nem szabad megterhelni, addig csinálja, amíg jól esik neki, amíg boldogság hormont termel. Nem gondolta volna, hogy hat hónapos terhesen még ennyit fog tudni edzeni.

A babával kapcsolatban kikötötte, hogy nem vonzza az influenszerkedés, nem fog a gyerekéből pénzt csinálni. Elárulta, természetesen úton szeretné megszülni a babáját. Szeretné majd megmutatni, hogy el tudja látni a gyerekét és pár kép erejéig a követői is láthatják a kicsit.

A teljes adást ma este az ATV Youtube-csatornáján megnézheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top