nlc.hu
Család

Czutor Zoli gyerekei

Ritka pillanat: a hatgyermekes apuka, Czutor Zoli gyerekei egy képen

Czutor Zolinak nemrég született meg 6. gyermeke, Franciska.

Czutor Zoli és felesége, Zsanett kislánya, Franciska csak néhány hete jött a világra. A házaspárnak már van két fia, így nagy volt az öröm, hogy kislánnyal bővül a család. A Belmondo zenekar frontembere Franciska megszületésével hatszoros apuka lett, ugyanis a korábbi kapcsolatából is született 3 gyereke.

A gyerekeket nagyon ritkán lehet együtt látni, legutóbb karácsonyi fotóra gyűltek össze.

“5 gyerekem is látszik a képen. Még úgy is, hogy a legnagyobb nincs most itthon 😐😁😎😁
A többin előfordul apukám felesége, meg apukám” – írta Czutor Zoli a fotóhoz.

Nemrég a házaspár a Balatont mutatta meg a legkisebb gyerkőcnek, Francinak:

A Belmondo vagány frontemberéről kevesen tudták eddig, hogy 15 éves korában drámai fordulatot vett az élete: Zoli szülei ugyanis úgy döntöttek, különválnak és neki pillanatok alatt komoly döntéseket kellett hoznia az életéről, ugyanis édesapja és édesanyja is külföldre költözött.

Czutor Zoli gyerekei

(Fotó: Getty Images)

„15 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, bár ezt titokban tartották előttem. Nem sokkal később pedig anyám Ausztráliába disszidált a húgommal, és ezt sem árulta el nekem, hogy nehogy továbbadjam az apámnak. Szétesett az egész család, és persze ebben az apám is összeomlott és úgy döntött, kimegy Németországba szerencsét próbálni. Akkoriban ő egy menő nyomdász-újságíró volt Szegeden, ezt a munkát akarta kint is folytatni, és az volt a terv, ha ez beindul, akkor kivisz magához engem is. Nem így alakult…” – mesélte Zoli, akinek igen fiatalon be kellett bizonyítania, mennyire bátor és képes megállni a saját lábán, még ha nem is mindig a legegyenesebb utat választotta ehhez.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top