nlc.hu
Család

Gyászol, de újra dolgozik Kóbor János özvegye

Gyászol, de már újra dolgozik Kóbor János özvegye

Ma ünnepelné 79. születésnapját az Omega legendás énekese, aki tavaly decemberben hunyt el.

Ma ünnepelné a 79. születésnapját Kóbor János, azaz Mecky, ám az Omega tavaly decemberben elhunyt legendás frontemberét a szerettei, rajongói már csak a sírjánál köszönthetik. Fél év telt el a halála óta, s ahogy a mondás tartja, a show-nak mennie kell tovább, így a családja, ha nehéz szívvel is, de visszatér a mindennapi élethez – számolt be a Blikk.

Kóbor János koncerten

Fotó: MTI

Kóbor János lánya, Léna iskolába jár és készül a ballagásra, a legendás énekes özvegye, Deme Zsóka pedig, bár férje halálát követően pár hétre bezárta ruhaüzletét, ismét dolgozik és egyre gyakrabban tűnik fel a butikban. Trunkos András, az Omega menedzsere szerint ez részben terápia a gyászoló asszony számára, részben pedig szüksége, hiszen „az élethez szükség van pénzre”.

Mint ismert, Kóbor János tavaly év végén került kórházba koronavírus-fertőzés miatt. A zenész küzdött a betegség ellen, ám szervezete végül feladta a harcot.

Trunkos András a Blikknek felidézte, hogy Meckyvel megígérték egymásnak, hogy gondoskodnak annak a családjáról, aki előbb megy el.  Mint fogalmazott,

Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor állok rendelkezésére. A kamaszévek nehezek, minden az útkeresésről szól, én pedig próbálok neki segíteni.

A menedzser szerint Kóbor nagyon büszke volt a lányára, aki örökölte édesapja tehetségét, ugyanis nagyon ügyes táncos és énekes. Hamarosan egy jótékonysági előadáson Léna játssza majd el a női főszerepet, és Trunkos azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben a színészi pályát választja. Ez azonban, mint fogalmazott, „még a jövő zenéje”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top