nlc.hu
Család

A műsorvezető élőben vállalta a homoszexualitását, egy képviselő miatt tette

A műsorvezető élőben vállalta a homoszexualitását, egy képviselő miatt tette

Magyar képviselő miatt élő adásban vállalta fel homoszexualitását egy szlovák műsorvezető.

Élő adásban vállalta fel melegségét szlovákia egyik legismertebb műsorvezetője Gyimesi Györggyel készült interjúja közben, mert a politikus meg szeretné tiltani, hogy a középületekre szivárványos zászlót függesszenek ki, írja a 168 óra.

szivárványszín

Fotó: PixaBay

Meleg vagyok, mi gondja van velünk? – tette fel a kérdést a TA3 hírtelevízió műsorvezetője, Richard Dírer Gyimesi Györgynek, az Egyszerű Emberek Pártja képviselőjének, és azt is hozzátette, hogy nagyon örülne, ha a meleg közösséget  valamivel segítené a kormányzat. Gyimesi válaszában elmondta, hogy nincs gondja a melegekkel, de nem szeretné, ha a középületekre bárki is kifüggeszthetné a szivárványos zászlót. Azt elismerte, hogy a kormányzatnak tényleg segítenie kéne a szexuális kisebbségek tagjait, például azzal, hogy hogy az azonos nemű pároknak lehetővé tegyék az élettársuk után való öröklést, vagy betekinthessenek a párjuk egészségügyi dokumentációjába.

Viszont Gyimesi szerint a szexuális kisebbségek jogai a nő és a férfi házasságára épülő családmodellt ellenzik, ezért lép fel a szimbólumaikal szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top